Dünya Mutfağından Seçkin Yemekler Tribeca’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Mutfağından Seçkin Yemekler Tribeca’da!

Tribeca restoranlarının mönüsüne eklediği dünya mutfağının seçkin örnekleri büyük ilgi görüyor. Norveç usulü cod balığı şiş ve New York usulü Tribeca mix grilled gibi alternatifler mönünün en çok tercih edilen yemekleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2005

2005 Yaz

Tribeca restoranlarının mönüsüne eklediği dünya mutfağının seçkin örnekleri büyük ilgi görüyor. Norveç usulü cod balığı şiş ve New York usulü Tribeca mix grilled gibi alternatifler mönünün en çok tercih edilen yemekleri arasında yer alıyor.

Kurulduğu 1998 yılından bu yana İstanbulluları New York yaşam tarzıyla buluşturan Tribeca restoranları, sürekli yenilediği mönüleriyle konuklarına farklı tatlar sunmayı sürdürüyor. İstanbul’da Yeniköy, Akatlar, Nişantaşı ve Profilo Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Tribeca’nın mönüsüne eklediği yeni tatlar arasında dünya mutfağının leziz örneklerine yer veriliyor.

Norveç usulü cod balığı şiş ve New York usulü Tribeca mix grilled, Tribeca restoranlarının yenilenen mönüsünde en çok ilgi gören yemekler arasında yer alıyor. İri parçalar halinde küp küp doğranan cod balığı, kekik, pul biber ile hazırlanan marine sos eşliğinde ızgaraya veriliyor. Sotelenen kabak ve havuç, elma dilim patates ve tarator sos ile servis ediliyor. New York usulü Tribeca mix grilled ise biftek, cod balığı, tavuk göğsü yanında ananas, krema, mini avokado salatası ile sunuluyor. Özel sosu ve elma dilim patates eşliğinde servis edilen New York usulü Tribeca mix grilled, Tribeca’nın mönüsüne eklenen en seçkin alternatiflerden biri.

Şehrin gürültüsünden uzak ve sakin bir ortamda dünya mutfaklarından farklı lezzetleri denemek isteyenlere seçkin alternatifler sunan Tribeca’nın tüm şubelerinde internete geniş bant üzerinden kablosuz olarak bağlanma olanağı da sunuluyor. Yaz aylarının keyfini Tribeca’nın eşsiz bahçelerinde çıkartmak isteyenler bir yandan yenilenen mönüde yer alan benzersiz lezzetlerin tadını çıkarırken, bir yandan da dizüstü bilgisayarlarıyla internete kablosuz olarak bağlanıp işlerini takip edebiliyorlar.

Tribeca Hakkında:

İstanbulluları New York yaşam tarzıyla buluşturmak hedefiyle 1998 yılında Yeniköy’de faaliyetlerine başlayan Tribeca restoranlarının, bugün İstanbul’da 5 ve Ankara’da 2 noktada olmak üzere toplam 7 şubesi mevcut. Tribeca samimi ortamı, iyi servisi ve tümünü kendi mutfağında hazırladığı yiyecekleri ile “casual dining – rahat yemek” konseptinin Türkiye’deki öncüsü konumunda.

Tribeca’nın İstanbul’da Mecidiyeköy ve Esentepe’den Etiler’e kadar hizmet sunan bir paket servis şubesinin yanı sıra Yeniköy, Nişantaşı, Akatlar, Profilo Alışveriş Merkezi’nde, Ankara’da ise Kavaklıdere Bestekar Sokak ve Çankaya’da şubeleri bulunuyor. Catering alanında da yenilikçi mönüleriyle hizmet veren Tribeca, 2005 yılı içerisinde Türkiye’nin çeşitli illerinde franchising sistemiyle büyümeyi hedefliyor.

İstanbul Tribeca Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT