El Beso Restaurant - Club’da Tapas Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri El Beso Restaurant - Club’da Tapas Zamanı

El Beso Restaurant & Club, İspanyol yemek kültüründe önemli bir yere sahip olan ve günün her saatinde atıştırılan Tapas’larıyla gurme tatlardan oluşan bir menü sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2011

07.12.2011

İspanyol yemek kültürünün geleneksel atıştırmalıklarından olan Tapas, 12 farklı çeşidi ile, El Beso Restaurant & Club’ın gurme tatları arasında!

El Beso Restaurant & Club, İspanyol yemek kültüründe önemli bir yere sahip olan ve günün her saatinde atıştırılan Tapas’larıyla gurme tatlardan oluşan bir menü sunuyor.

Aperatif saatlerinde, zengin şarap ve kokteyl menüsünden seçeceğiniz içkiniz eşliğinde, günün yorgunluğunu atabileceğiniz El Beso Restaurant & Club’da 12 farklı çeşitten oluşan Tapas’larla Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Acılı karides, Rokfor bonfile,Yufkalı çıtır ördek, Karidesli patates bravas, Trüf mantarlı yumurta, Bacon ile sarılı levrek, Dört peynir kroket, Klasik İspanyol tavuk kroket, Yengeç tartalet, Ricotta crostini, Marine salmon ve Bresaola El Beso Restaurant & Club’ın yenilenen Tapas menüsünde yer alıyor.

El Beso Restaurant & Club’da, büyülü Boğaz manzarası eşliğinde,farklı damak tatlarını tatmin eden alternatifleri denemeniz için tek yapmanız gereken 0212 287 57 59 numaralı telefondan ya da elbeso@elbeso.com.tr adresinden mekanın yetkililerine ulaşmak.

Adres: Muallim Naci Cad. No:64/D Kuruçeşme İstanbulTelefon: 0212 287 57 59
Web: www.elbeso.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT