Enginarın En Güzel Zamanlarının Tadını Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da Çıkarın

Enginarın En Güzel Zamanlarının Tadını Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Enginarın En Güzel Zamanlarının Tadını Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da Çıkarın

Naile Sultan Korusu’nda, Boğaz’ın eşsiz manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bahar aylarının en sağlıklı sebzesi enginarı, leziz yemeklerle olağanüstü bir şölene dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2023

Misafirlerine İstanbul’u zarif bir gerdanlık gibi saran Boğazı’n göz alıcı maviliğini, Asya’nın zümrüt yeşilini eşsiz bir manzara ile sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, baharın müjdecisi enginarı, birbirinden leziz yemeklere dönüştürdü. Misafirlerine enginarın en yararlı ve en lezzetli olduğu dönemi, adeta bir şölene dönüştüren otel, Olea restoranda enginar çorbasından Enginarlı ve Karidesli Risotto’ya kadar pek çok alternatifi 15 Mayıs tarihine kadar aynı anda sunuyor.

Olea’da A La Carte enginar menüsü
İstanbul Boğaz’ının en nadide manzarasına hâkim bir noktada konumlanan Olea, bu özel sezonu Enginar Çorbası, Enginarlı Burrata, Enginarlı ve Karidesli Risotto’nun başrolde olduğu bir şölene dönüştürüyor. Üç farklı yemekten oluşacak ve misafirlerin seçim yapabileceği A La Carte Enginar menüsünün yanı sıra enginar standının da bulunacağı restoranda, sağlıklı ve leziz alternatifler, misafirlere lezzetli sofralarda Boğaz’ın mavi suları eşliğinde sunuluyor.

Sağlıklı ve lezzetli enginar
Papatyagiller ailesinden bir bitki olan enginar, Akdeniz mutfağında sıklıkla kullanılıyor. İçeriğinde fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum, çinko, A, B1, B2, B6 ve C vitaminleri bulunan bu özel sebze, yüksek protein içeriği sayesinde kalp kasını güçlendirirken, üre seviyesini düşürerek kalbin rahat çalışmasına yardımcı oluyor. Antioksidan özelliği sayesinde, toksik maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olarak, karaciğerin sağlıklı çalışmasını da desteklerken, yapısında bulunan quersetin ve antioksidanlar sayesinde kansere karşı vücudu koruyor. Ayrıca yüksek lif yapısıyla, kan şekerini dengeleyici bir etkiye sahip olan enginar, sigara içenlerde vücutta biriken nikotin seviyesinin azalmasına da yardımcı oluyor.

Böyle bir şifa kaynağı olan bu özel sebze, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da hem leziz hem de sağlıklı seçeneklerle Olea’yı tercih eden misafirlere özenle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT