Eşsiz İtalyan Lezzetlerin Adresi: Novikov İstanbul

Eşsiz İtalyan Lezzetlerin Adresi: Novikov İstanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eşsiz İtalyan Lezzetlerin Adresi: Novikov İstanbul

Konuklarının beğenisine uygun olarak günde iki kez taze makarna üreten restoran, her tabağın aynı kaliteye sahip olmasına önem veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2023

Yenilikçi Asya ve İtalyan mutfaklarının tüm lezzetlerini Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki restoranında misafirlerinin beğenisine sunan Novikov İstanbul, günde iki kez hazırlanan taze makarnaları ile beğeni topluyor.

Novikov Group - Pinskiy&Co ortaklığıyla kurulan ve dünyanın önde gelen restoran zincirlerinden biri olan Novikov İstanbul, Şef Marti Pineda’nın imzasıyla sunulan İtalyan mutfağındaki lezzetlerini, yerel ürünler, seçkin ambiyans, kusursuz hizmet anlayışıyla büyüleyici bir manzara eşliğinde misafirlerin tabaklarına ulaştırıyor.

Konuklarının beğenisine uygun olarak günde iki kez taze makarna üreten restoran, her tabağın aynı kaliteye sahip olmasına önem veriyor. Zengin Ragu ile kaplanmış ipeksi Fettuccine’den, Ricotta ve ıspanak sos dolgulu narin Ravioli’ye kadar makarna çeşitleri İtalyan mutfağnın özünü yansıtyor.

Tercihi klasik İtalyan pizzasından yana olanlar için ikonik Roma tarzında hazırlanmış taş fırın pizzaları ile de tercih ediliyor. Mükemmellik arayışımızda olanlar için 24 aylık Parmigiano Reggiano peyniri ve İtalya'dan ithal edilen San Marzano domatesleri de dahil olmak üzere yalnızca en iyi malzemeleri kullanarak, İtalyan kökenlerine saygı gösteren pizzalar hazırlanıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Boğaz’a nazır geniş teras ve bahçe alanlarıyla dikkat çeken Novikov Istanbul’un modern tasarımı, sofistike çizgisi de lezzetleri kadar dikkat çekiyor. Rafine detaylar barındıran tasarımda öne çıkan natürel renk paleti ve malzeme seçimleri, dingin bir atmosfer yaratıyor. Mekâna şıklık katan çarpıcı detaylar ise lüks algısını pekiştiriyor.

Tercihini Novikov İstanbul’dan yana kullanmak isteyenler her gün 06:30-11:00 saatleri arasında servis edilen leziz kahvaltının tadını çıkarabileceği gibi, hafta içi ve cumartesi günlerinde 12:30 - 15:30 saatleri arasında öğlen yemeğine sonrasında 17.00 – 00.00 saatlerinde sunulan akşam yemeklerine rezervasyon yaptırabilirler.

Rezervasyon saatleri: Hafta içi ve cumartesi günlerinde 12:30 - 15:30 Pazar günleri 12:00 - 15:00 saatleri arasında.
Rezervasyon numarası: +90 534 260 27 68 reservations@novikovistanbul.com

Adres: Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul
Kuruçeşme, Muallim Naci Caddesi No: 62, 34345 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT