Eylül Geldi Çattı, Her Güne Bir Sütlü Tatlı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eylül Geldi Çattı, Her Güne Bir Sütlü Tatlı

Eski dönem İstanbul muhallebici geleneğini günümüze taşıyan Tatlıcı Tombak’ın geleneksel sütlü ve şerbetli tatlılarına tüm Tatlıcı Tombak şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2012

Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak, okul hazırlığına başlayan minikleri unutmuyor. Çocukların vazgeçemediği lezzetler arasında yer alan profiterolü, en doğal malzemeleri kullanarak sofralara taşıyan Tatlıcı Tombak, sağlıklı sütlü tatlılarıyla çocukların günlük enerji ihtiyacını karşılıyor…

“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, okul sezonun yaklaşmasıyla birlikte daha çok enerjiye ihtiyaç duyan, minik tatlı severleri unutmuyor.

Sütlü tatlı denilince çocukların ilk tercihleri arasına giren profiterolü en doğal malzemeler kullanarak hazırlayan Tatlıcı Tombak, enfes çikolatalı ve dolgu kremalı profiterolü ile miniklerin gönlünü bir kez daha kazanıyor.

Çikolatalı tatların vazgeçilmezleri arasında yer alan profiterol, top şeklindeki hamurun içine doldurulmuş özel krema ve üstü eritilmiş çikolata kaplanıyor. Özel mandıralardan temin edilen süt, yüzde yüz doğal şeker ve katkı ürünü içermeyen malzemeler kullanılarak hazırlanan krema ile muhteşem bir kıvama sahip olan Tatlıcı Tombak profiterolleri, ince çikolata parçaları ve Antep fıstığı ile taçlanıyor.

Çocukların gün içinde ihtiyaç duydukları enerjiyi karşılamanın en tatlı yollarından biri olan başta profiterol olmak üzere Tatlıcı Tombak’ın sütlü tatlı çeşitleri sahip olduğu kalsiyum ve protein dengesi ile enerji vermekle kalmıyor. Kemikleri ve kas yapısını da güçlendiriyor…

Eski dönem İstanbul muhallebici geleneğini günümüze taşıyan Tatlıcı Tombak’ın geleneksel sütlü ve şerbetli tatlılarına tüm Tatlıcı Tombak şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Tatlıcı Tombak’ın en özel lezzetleri ve size en yakın Tatlıcı Tombak şubesi için www.tombakgida.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT