Felekten Bir Gece: Rubato 24 Ocak’ta Borgo’da

Felekten Bir Gece: Rubato 24 Ocak’ta Borgo’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Felekten Bir Gece: Rubato 24 Ocak’ta Borgo’da

Borgo Kitchen + Bar, 24 Ocak Çarşamba günü saat 22.00’de, son dönemin en ‘efkarlı’ grubu Rubato’yu ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 16, 2018

Unuturum Diye Yorma Kendini, Kaç Kadeh Kırıldı, Senden Vazgeçmem, Başka Şarkı… Konser programları ile Ulus’a yeni bir soluk getiren Borgo Kitchen + Bar, 24 Ocak Çarşamba günü saat 22.00’de, son dönemin en ‘efkarlı’ grubu Rubato’yu ağırlıyor. Şimdiye kadar birçok sanatçının albümünde enstrümanlarıyla yer alan ve ünlü isimlerle birlikte seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan Rubato, türkülerden arabeske uzanan repertuvarlarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Mahalle sıcaklığı yaşatan keyifli ortamı, leziz yemekleri, yenilikçi kokteylleri ve canlı müzik performanslarıyla gece hayatını sevenlerin rotasını Ulus’a çeviren Borgo Kitchen + Bar’da, 24 Ocak Çarşamba günü Rubato sahne alıyor.

Sıla, Hüsnü Arkan, Halil Sezai, Mehmet Erdem gibi ünlü isimlerle birlikte söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan Rubato, şimdiye kadar sayısız önemli sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanlarıyla yer aldı. Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün tarafından kurulan Rubato, türkülerden arabeske uzanan parçaları müthiş bir ahenkle yorumluyor. Grubun ilgi çeken isminin anlamı ise, ritmik özgürlük.

Rubato konseri ve geceye özel fix menünün fiyatı 210 TL. Performansın saat 22.00’de başlayacağı bu keyifli gecede yerini almak isteyenler, 0553 960 04 58 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT