Filizler Köftecisi’nden Babalarımıza Çam Fidanı ve Kız Kulesine Karşı Köfte Ziyafeti Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Filizler Köftecisi’nden Babalarımıza Çam Fidanı ve Kız Kulesine Karşı Köfte Ziyafeti Hediye

Köfte müdavimlerinin yakından tanıdığı Filizler Köftecisi, evlerimizin direği babalarımızın babalar gününü anlamlı bir hediye ile kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 13, 2011

13.05.2011

Köfte müdavimlerinin yakından tanıdığı Filizler Köftecisi, evlerimizin direği babalarımızın babalar gününü anlamlı bir hediye ile kutluyor. Babalar Günü’nde Filizler Köftecisinin Tuzla ve Salacak’taki restoranlarını ziyaret eden babalara fıstık çamı fidanı hediye ediliyor.

Ayrıca aynı gün 2 şanslı baba Salacak’ta yapılacak çekilişle ücretsiz olarak tekrar Filizler Köftecisi’nin misafiri olma şansını da yakalıyor.

17 yıldır Tuzla’nın en önemli lezzetlerinden biri olarak tanınan Filizler Köftecisi, 2010 yılından beri Salacak’taki yeni adresinde lezzet severlerle buluşuyor. Bu özel mekanda Filizler Köftecisi’nin alışkanlık yaratan lezzetine Salacak’ın Boğaz manzarası da eşlik ediyor. Filizler Köftecisi lezzetteki farkını sosyal alanda da gösteriyor. Filizler Köftecisi babalarımıza olan vefa borcumuzu anlamlı bir hediye ile ödüyor. Daha yeşil bir dünyanın hayalini kuran Filizler Köftecisi, babalar gününde Tuzla ve Kız Kulesi karşısındaki misafirlerine fıstık çamı fidanı hediye ediyor.

Fidan dikmenin geleceğe yapılacak en güzel yatırım olduğuna inanan Filizler Köftecisi, 3000 adet fıstık çamı fidanını geleceğimizin mimarları babalarımıza hediye ediyor. Daha güzel yarınlar için tek bir fidanın bile çok önemli olduğuna inanan Filizler Köftecisi, fidanlarını dikecek yer bulamayan babalarımız için, dikilecek alan ve bahçıvan yardımı imkanını da veriyor.

Ayrıca babalar günü için Kız Kulesi karşısındaki Filizler Köftecisi’ni tercih etmiş babaları güzel bir sürpriz daha bekliyor. 19 Haziran’da 14.00-15.00 saatleri arasında Filizler Köftecisi’nin 2 ayrı katında babalar günü özel çekilişi yapılması planlanıyor. Böylece 2 şanslı baba istedikleri tarihlerde kullanılmak üzere bir misafiri ile beraber ücretsiz olarak Filizler Köftecisi’nin davetlisi olma şansını da yakalıyor.

Filizler Köftecisi’nde özel yapım köftelerin lezzeti, el yapımı turşular, tatlılar ve şerbetlerle zenginleşiyor. Ayda ortalama 70 binden fazla ziyaretçisiyle Tuzla’nın en önemli adreslerinden biri olan Filizler Köftecisi, İstanbul’un da vazgeçilmez lezzet noktalarından biri olma yolunda önemli adımlarla ilerliyor.

Adres: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Salacak Üsküdar İstanbul
Telefon: 0216 343 45 49
Web: www.filizler.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT