Four Seasons Hotel Sultanahmet’de Dört Mevsim Aşk

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Four Seasons Hotel Sultanahmet’de Dört Mevsim Aşk

14 Şubat, Sevgililer Günü’nü Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde sevdiğinizle kutlayabilir, Seasons Restaurant’ta mum ışığı ve canlı müzik eşliğinde romantik dakikalar yaşabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

14 Şubat, Sevgililer Günü’nü Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde sevdiğinizle kutlayabilir, Seasons Restaurant’ta mum ışığı ve canlı müzik eşliğinde romantik dakikalar yaşabilirsiniz.

Executive Chef Savaş Aydemir’in dünya mutfaklarından seçtiği lezzetlerle çiftler için hazırladığı “His & Hers” menüsü ise gecenin sadece bir bölümü... Sevgililer Günü için hazırlanan bu menüyü seçen çiftler, kişiye özel sunum sayesinde farklı lezzetleri paylaşmanın keyfini yaşayacak.

14 Şubat 2011 Sevgililer Günü yemeği 150 TL kişi başı (KDV dahil)

Sevgililer Günü coşkusunu hafta sonundan itibaren yaşamak isteyenler de Four Seasons Sultanahmet’te unutulmadı. Seasons Restaurant 13 Şubat, Pazar günü sevgililer için keyifli bir Valentines Brunch sunuyor. Şehir stresinden uzak, Four Seasons servisi ile zenginleşen unutulmayacak bir Pazar aşıkları bekliyor.

Valentines Brunch kişi başı 110 TL (KDV dahil)

Üstün servis kalitesi ile açıldığı günden itibaren sayısız ödüle layık görülen Four Seasons Sultanahmet’in şık ambiansında geceyi konaklayarak geçirmek isteyen sevgililer için de özel fiyatlarla farklı konaklama seçenekleri sunuluyor.

Adres: Tevkifhane Sokak No. 1, Sultanahmet Fatih İstanbul
Telefon: 0212 402 30 00
Web: www.fourseasons.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT