Fratelli la Bufala’dan Yılbaşı'na Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fratelli la Bufala’dan Yılbaşı'na Özel

300 yıllık Napoli mutfağının mirasçısı, dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli la Bufala, sadece yılbaşı gecesine özel Şef Murat Taşdemir imzası taşıyan mönüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 29, 2011

29.12.2011

300 yıllık Napoli mutfağının mirasçısı, dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli la Bufala, sadece yılbaşı gecesine özel Şef Murat Taşdemir imzası taşıyan mönüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

İş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası Fratelli la Bufala, yılbaşı gecesi İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli’nin eşsiz mutfağından özel seçilmiş zengin spesyalleri nezih ortamında kusursuz servisi ile sunacak.

Fratelli la Bufala; çıtır armut, gorgonzola peyniri ve nar sos eşliğinde hindiba salatası, portakal ve avokado glaze ile orkinos tartar, keçi peynirli taze ev yapımı tortelloni, yengeç etli şampanyalı risotto, yer elması püresi ve pancar glaze ile hindi konfit, karadutlu dondurma eşliğinde mascarpone peynirli cheese cake gibi leziz alternatiflerden oluşan özel menüsü ile konuklarına lezzetli ve keyifli bir yılbaşı 2012 gecesi yaşatmayı hedefliyor.

Mirasçısı olduğu Napoliten mutfağın en özel tatlarını menüsünde bir araya getiren Fratelli la Bufala’nın modern, sıcak ve seçkin atmosferinin yanı sıra özgün tasarımı ile dikkat çeken Pompei Barı farklı içkileri ve tadımlıkları ile yılbaşı gecesine renk katacak.

100’ün üzerinde şubesi ile dünyada efsaneleşen Fratelli La Bufala, 2008’den bu yana Levent Loft’taki mekanında müdavimleri ile buluşmaya devam ediyor.

Adres: Levent Loft Binası, Büyükdere Cad. No: 201 Levent 34394 İstanbul
Telefon: 0212 325 54 11
Web: www.fratellilabufalaistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT