Gurme Tatların ve Eğlencenin Adresi: Big Plate

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gurme Tatların ve Eğlencenin Adresi: Big Plate

Motto’su “iyi yemek” olan Big Plate,Akdeniz mutfağını en zengin tatlarını sunarken keyifli bir hafta sonuda sağlıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2011

29.06.2011

Motto’su “iyi yemek” olan Big Plate, Akdeniz mutfağının en zengin tatlarını sunarken hafta sonunu keyifli bir şekilde değerlendirmek isteyenleri de ihmal etmiyor. Big Plate Teras’ta her Cuma düzenlenen Latin geceleri ile dansın heyecan verici dünyasına adım atılıyor.

İstinye Park’ta bulunan Big Plate; ferah ortamı, Akdeniz mutfağından lezzetlerin yer aldığı menüsü ve düzenlediği eğlenceli organizasyonlarla yazın favori adreslerinden biri olmaya aday.

Ana salon, balkon ve teras olmak üzere üç bölüme sahip olan Big Plate’in terasında her Cuma Latin geceleriyle konuklara keyifli anlar yaşatılıyor. Latin gecelerinde dansa ve eğlenceye doyulurken Cumartesi akşamüstü ise lounge müzik eşliğinde barmenin hazırladığı lezzetli içkiler tadılabiliyor.

Keyifli bir öğle ya da akşam yemeği için de ideal bir mekan olan Big Plate’in mutfağında sadece mevsimindeki meyve ve sebzeler kullanılıyor. Soğuk Buğday Çorbası, Ipanema, Greek Salata, Enginar Çiçeği ve Tagliata di Manzo gibi lezzetler Big Plate’in klasikleri arasında yer alıyor. Ev yemeği içeriğine sahip olan “Günün Yemekleri” ise hafta içi her gün değişik seçenekler sunan ve aylık değişen bir menü olarak dikkat çekiyor.

Adres: İstinye Park, Hillside girişi İstinye, İstanbul
Telefon: 0212 345 62 88
Web: www.bigplate.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT