Hem Et Hemde Tavuk Severlere İnovatif Bir Ürün: Popeyes® Smoky XL Sandviç

Hem Et Hemde Tavuk Severlere İnovatif Bir Ürün: Popeyes® Smoky XL Sandviç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hem Et Hemde Tavuk Severlere İnovatif Bir Ürün: Popeyes® Smoky XL Sandviç

Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Popeyes®, sıra dışı lezzetlerden oluşan menülerine yepyeni bir ürün daha ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2023

Tavuğun en lezzetli hali Popeyes®, lezzet avcılarına yepyeni ürünler sunmaya devam ediyor. Hem et hem de tavuk severlere özel olarak hazırlanan yılın inovatif ürünü Popeyes® Smoky XL Sandviç’in baş rolünde; füme et, fileto tavuk, çıtır soğan ve dilim cheddar peynir yer alıyor.

Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Popeyes®, sıra dışı lezzetlerden oluşan menülerine yepyeni bir ürün daha ekledi. Yılın inovatif ürünü, hem et hem de tavuk severlere hitap eden Popeyes® Smoky XL Sandviç, tüm Popeyes® restoranlarına iddialı bir giriş yaptı.

Görünüşüyle iştah açan, tadıyla adeta bağımlılık yapan Smoky XL Sandviç, XL Ailesi’nin lezzetini de genişletiyor. Sandviç, füme et, çıtır soğan, dilim cheddar peynir, fileto tavuk’un eşssiz uyumuyla hazırlanırken, BBQ sos ve mayonez son lezzet dokunuşu yapıyor. Bu inovatif füme etli lezzet tüm Popeyes® restoranlarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT