Hilton İstanbul Bomonti’de İtalyan Tarzı Brunchlar Başladı

Hilton İstanbul Bomonti’de İtalyan Tarzı Brunchlar Başladı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton İstanbul Bomonti’de İtalyan Tarzı Brunchlar Başladı

Ülkelere özel brunch konsepti daha sonra Japonya, İspanya, Arjantin, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Avusturalya, Hindistan, Fransa ve Amerika’yla devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

Hilton İstanbul Bomonti, her ay sizi pazar brunchlarında farklı bir ülkenin kültürüyle tanıştıracak. İtalyan mutfağı ile başlayan konseptte, ocak ayı boyunca geleneksel İtalyan lezzetlerinin yanında daha önce karşılaşmadığınız İtalyan tatlarını keşfedeceksiniz.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, sizi pazar brunchlarında her ay farklı bir ülkenin kahvaltı kültürünü keşfetmeye çağırıyor. Otelin seçkin restoranı The Globe’da her pazar 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek lezzet yolculuğu ocak ayında İtalyan mutfağıyla başlıyor. Brunchta, İtalyan sosisi, kök sebzelerle hazırlanmış Caponata, İtalya’nın leziz peynir çeşitleri (Bocconcini, Burrata, Pecorino Toscana, Mascarpone, Taleggio, Parmigiano-Reggiano, Mozzarella di Buffalo, Robiola Piemonte), Bresaola ve Napoli salamının da yer aldığı şarküteri seçenekleri, biscotti ve özel İtalyan ekmeğinin de olduğu lezzetlerle tanışacaksınız. Geleneksel İtalyan vazgeçilmezleri makarna, pizza ve risotto ise sizi kendinizi İtalya’da hissettirecek diğer tatlar. 0-6 yaş arası misafirlerin ücretsiz katılabileceği brunch, 6-12 yaş aralığında ise % 50 indirimli uygulanıyor. Bu lezzet yolculuğu içecekler hariç kişi başı 120 TL, içecekler dahil ise 140 TL.

Ülkelere özel brunch konsepti daha sonra Japonya, İspanya, Arjantin, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Avusturalya, Hindistan, Fransa ve Amerika’yla devam edecek.

Rezervasyon ve bilgi için: + 90 212 375 3000 // http://hilton.com.tr/tr/hiltonistanbulbomonti/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT