İntercontinental'de Ramazan Sofraları

İntercontinental'de Ramazan Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İntercontinental'de Ramazan Sofraları

InterContinantal Istanbul, her hafta değişen zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı ve güleryüzlü personeliyle bu yıl da Ramazan’ın vazgeçilmez mekanlarından olmaya aday.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 16, 2014

InterContinantal Istanbul, her hafta değişen zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı ve güleryüzlü personeliyle bu yıl da Ramazan’ın vazgeçilmez mekanlarından olmaya aday…

Ramazan’ın ilk haftasında Veranda Restaurant’ın yemyeşil nezih ortamında ve açık havada, sonraki günlerde Safran Restaurant ve Safran Teras’ta nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde, Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin örneklerini sunarak, dost sohbetleri ile şenlenen sofraları birbirinden özel lezzetlerle buluşturuyor. Zengin iftariyelikler, çorbalar, zeytinyağlılar, börekler, salatalar, et ve tavuk yemekleri, leziz tatlılar, sınırsız çay ve kahve.

Kişi başı 140 TL olan bu ayrıcalıklı iftar sofralarında yerinizi almak istiyorsanız ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için lütfen 0212 368444’den 3104’ü arayınız. Fax:+90 212 231 8462

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT