İstanbul’a Yepyeni Bir Soluk: Sunset Brasserie

İstanbul’a Yepyeni Bir Soluk: Sunset Brasserie

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’a Yepyeni Bir Soluk: Sunset Brasserie

İstanbul’un gözde restoranlarından Sunset Grill&Bar, bar bölümünü şık bir dekorasyonla yenileyerek Brasserie hizmeti de vermeye başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2015

İstanbul’un boğaz manzarasının en eşsiz noktasına konumlanan, 21 yıldır şehrin mistik manzarasını enfes lezzetleriyle taçlandıran Sunset Grill&Bar, bar bölümüne öğle saatlerine özel eklediği Brasserie konseptiyle yenilenerek hizmete devam ediyor. Sunset Brasserie, alternatif lezzetleri ve eşsiz manzarasıyla iş ve cemiyet dünyasının öğle yemeklerine ev sahipliği yapıyor.

İstanbul’un gözde restoranlarından Sunset Grill&Bar, bar bölümünü şık bir dekorasyonla yenileyerek Brasserie hizmeti de vermeye başladı. 21 yıldır şehrin en seçkin restoranları arasında önerilen Sunset Grill&Bar, öğle aralarında misafirlerine stresten uzak, huzurlu bir ortamda enfes lezzetler sunuyor.

Öğle yemeklerinde geniş sushi seçenekleri ve steak çeşitleriyle beğeni toplayan Sunset Brasserie menüsünde, zengin salata, makarna ve risotto alternatifleri de mevcut. Mimar Fahrettin Aykut’un özel dekorasyonu ile yeşil ve kahverengi tonlarının ağırlık verildiği 60 kişilik şık mekanın, 30 kişilik bahçe bölümünde de servis hizmeti bulunuyor.

Şehrin merkezinde, nezih boğaz atmosferiyle misafirlerini büyüleyen, damak çatlatan lezzetleriyle güzel anılara ev sahipliği yapan Sunset Brasserie’nin öğle yemeklerine davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT