İstanbul’un Sokak Lezzetleri Emaar Square Mall’da Buluşuyor

İstanbul’un Sokak Lezzetleri Emaar Square Mall’da Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un Sokak Lezzetleri Emaar Square Mall’da Buluşuyor

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, Aralık ayı boyunca “Sokak Lezzetleri Festivali”ne ev sahipliği yapacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2017

Gamze İneceli tarafından tasarlanan Sokak Lezzetleri Festivali’nde İstanbul’un en sevilen lezzetleri yer alacak.

Emaar Square Mall, İstanbul’un sokak lezzetlerini ağırlıyor. İçli köfteden nohutlu pilava İstanbul sokaklarının vazgeçilmez lezzetleri Aralık ayı boyunca hafta sonları Emaar Square Mall Turkish Village’de yer alacak. Yemek tasarımcısı, sokak lezzetleri araştırmacısı ve Türk mutfağı üzerine yurtdışında seminerler veren Gamze İneceli tarafından tasarlanan “Sokak Lezzetleri Festivali”nde İstanbul’un sokak lezzetlerinin yer aldığı Beyoğlu, Kasımpaşa, Zeyrek, Balat ve Beşiktaş semtlerinin tanınan isimleri yer alacak.

İstanbul’un karakterini ve nabzını belirleyen “Sokak Lezzetleri Festivali”nde içli köfteden, çiğköfteye, elde börekten, nohutlu pilava ve tatlıya kadar Türkiye’ye özel ve sadece sokaklarda el arabalarında bulunabilen pek çok tat, meraklıları bekliyor. Kaybolmaya yüz tutmuş geleneklere sahip çıkmak, yetişen nesillere ve ziyaretçilerine bu kültürü aktarmayı amaçlayan Emaar Square Mall, Sokak Lezzetleri Festivali’ne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak da yaklaşıyor.

Aralık ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Emaar Square Mall’da yer alacak “Sokak Lezzetleri Festivali”, farklı sokak lezzetlerini İstanbul’un farklı semtlerinden alarak tek bir noktada toplayarak, lezzet meraklılarını ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT