İstanbul’un Yeni Gözdesi Olef Restaurant’ta Lezzet Dolu Bir Yolculuğa Davetlisiniz

İstanbul’un Yeni Gözdesi Olef Restaurant’ta Lezzet Dolu Bir Yolculuğa Davetlisiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un Yeni Gözdesi Olef Restaurant’ta Lezzet Dolu Bir Yolculuğa Davetlisiniz

Merkezi konumu ve daima beklentilerden daha fazlasını yerine getirme misyonuyla hizmet sunan Wish More Hotel Şişli, tarihi Sadıklar Apartmanı’nın atmosferine yeni bir soluk getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2023

Şehrin kalbi Şişli’de konumlanan Wish More Hotel Şişli, benzersiz hizmet anlayışına bir yenisini daha ekliyor. Otelin giriş katında kapılarını açan Olef Restaurant, deneyimli Executive Şefi Muhittin Kabasakal imzası ile Akdeniz’in enfes tatlarını İstanbul’a taşıyor.

Merkezi konumu ve daima beklentilerden daha fazlasını yerine getirme misyonuyla hizmet sunan Wish More Hotel Şişli, tarihi Sadıklar Apartmanı’nın atmosferine yeni bir soluk getiriyor. Akdeniz mutfağı esintileriyle unutulmaz bir deneyim vadeden Olef Restaurant, özel reçeteli menüsüyle misafirlerini gastronomik bir şölene davet ediyor.

Adını Süryanice’deki ilk harften alan Olef, kimliğinde taşıdığı bu mirası a kalite hizmet anlayışına dönüştürüyor. Sakin ambiyansı, ışık alan mimarisi, botanik süsleri ve şık dekorasyonuyla aynı zamanda bir buluşma noktası olarak kapılarını açıyor. Bu sofistike detaylara ise Wish More Hotel Group Executive Şefi Muhittin Kabasakal imzasıyla hazırlanan menü günün her saatinde eşlik ediyor.

Yaratıcı Reçeteler
Otelin deneyimli şeflerinin imzasıyla hazırlanan zengin menü, damakları şenlendiren bir başlangıç yapıyor. Tortilla mısır cipsi, ev yapımı guacamole ve salsa sos eşliğinde hazırlanan Chips & Guacamole, güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenlere göre. Sağlıklı bir seçenek arayanlar için lor peynirli hardallı limoncello sos, çilek ve armut ile servis edilen Semiz Otu Salatası yer alıyor. Roka Salatası ise balsamik sos, cherry domates ve parmesan peynirli panko ile mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor.

Ara sıcaklarda öne çıkan Orecchiette Ragu, dana bonfile parçalarının parmesan ve taze fesleğen ile tamamlanmasıyla menüdeki yerini alıyor. Şefin imza lezzetlerinden Dana Bonfile ise ana yemek için harika bir tercih. Izgara kuşkonmaz ve fırınlanmış baby patateslerin eşlik ettiği bu lezzet adeta damak çatlatıyor.

Tatlılara Gelince
Güne tatlı bir son vermek isteyenler için hafif ama damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Crispy Funnel menünün olmazsa olmazları arasında. Çıtır baklava hamuru, pastacı kreması, çilek ve portakal yaprağı ile taçlanan bu lezzet favoriniz olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT