İtalyan Bahçesi'nde Aşk Sohbeti

İtalyan Bahçesi'nde Aşk Sohbeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İtalyan Bahçesi'nde Aşk Sohbeti

20 Şubat’ta aşk dolu sohbetler eşliğinde gerçekleşecek etkinliğe, Anadolu Yakası’nın İtalya’ya açılan yüzü La Mia Luce ev sahipliği yapacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2018

Gazeteci yazar, Demet Cengiz’in kendi yaşamından kesitleri içinde barından, aşkı ve hayatı tüm samimiyeti ile anlattığı kitabı ‘’Aşk Seni Bulur’’, İtalyan Hükümeti tarafından ‘’En İyi Restoran’’ seçilen La Mia Luce’de okurlarıyla yeniden buluşuyor.

20 Şubat’ta aşk dolu sohbetler eşliğinde gerçekleşecek etkinliğe, Anadolu Yakası’nın İtalya’ya açılan yüzü La Mia Luce ev sahipliği yapacak.

Uzun yıllar ulusal gazetelerin çeşitli kollarında önemli haber ve röportajlara imza atan gazeteci Demet Cengiz, iş hayatından seçkilerin bulunduğu ‘’Patron Çıplak, Patronca ve Turuncu Yazılar’’ kitaplarının ardından aşka dair kişisel sorgulamalarının yer aldığı ‘’Aşk Seni Bulur’’ kitabıyla Suadiye’nin kalbinde yer alan La Mia Luce’ye misafir oluyor.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Ortaköy Feriye Palace’da iş ve medya dünyasından birçok ünlü ismin katılımı eşliğinde okurları ile buluşan Aşk Seni Bulur, yaza damgasını vurarak kısa sürede beğeni kazanmıştı.

Yazarı Demet Cengiz’in dışsal ve içsel yolculuklarını samimi bir dille okuyucularına aktardığı ‘’Aşk Seni Bulur’’, aşktan ayrılığa, ayrılıktan yaşama ve manaya dair geniş bir konu yelpazesine sahip olmasıyla uzun bir süre okurların tercihi olmuştu.

Katıldığı aşk sohbetlerinde günlük ilişkiler üzerinden aşkın bin bir türlü halini ele alan ve aşkın arandığında bulunamayacak kadar değerli olduğunu dile getiren Cengiz, ‘’ Hindistan’a, Tayland’a, Kudüs’e, Mekke’ye, Peru’ya, Meksika’ya ve insanların kutsal saydığı pek çok yere gittiğini ve her yerde insanlığın sağlıktan sonra en çok aşk dilediğine şahit olduğunu’’ belirtti.

Ödüllü Lezzetler Eşliğinde Aşka Yolculuk

İtalya’nın Kuzeyinden Güneyine Geleneksel İtalyan Lezzetlerini misafirleriyle buluşturan ödüllü restoran La Mia Luce, ‘’ Aşka Gel’’ etkinliği altında ‘’Aşk Seni Bulur’’ kitabının yazarı Demet Cengiz’i restoran misafirleri başta olmak üzere okurları ile bir araya getirecek. 20 Şubat Salı Günü, 15:00 ile 17:00 saatleri arasında sınırsız çay ve kahve ikramları eşliğinde gerçekleşecek olan ‘’Aşka Gel ‘’ etkinliğinde, La Mia Luce yazarından okuruna imzalı kitap hediye edecek. Etkinlikte La Mia Luce şeflerinin katılımcılara özel olarak hazırlayacakları İtalyan atıştırmalıklarını servis edecek.

LCV ‘nin zorunlu,katılımcı sayısının da sınır olduğu etkinliğin La Mia Luce için önemine değinen İşletme Müdürü Abdullah Ardal, ‘’ Restoranımızda misafirlerimizin yemek ve özel buluşmaları dışında çay ve kahve eşliğinde keyifli zaman geçirebilecekleri etkinlikler gerçekleştirmeye önem veriyoruz.Aşk ve sevginin ayı olan Şubat ayında da farklı bir etkinlik ile misafirlerimizin karşısına çıkmak istedik. Bu doğrultuda, kitabını severek okuduğumuz, aşka dair sohbetlerindeki samimiyetini görebildiğimiz Demet Hanım’ı ağırlamak ve ‘’Aşk Seni Bulur’’ u değerli misafirlerimizle yazarından imzalı paylaşmak istedik. ‘’

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT