Izaka Terrace’da Unutulmaz Bir Yılbaşı

Izaka Terrace’da Unutulmaz Bir Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Terrace’da Unutulmaz Bir Yılbaşı

Izaka Terrace yeni yıl akşam yemeğinde, lezzetlerin yanı sıra unutulmaz bir müzik ziyafeti de sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2023

İstanbul’un kalbinde, CVK Park Bosphorus Hotel’de yer alan Izaka Terrace, Gümüşsuyu’ndan şehre bakan eşsiz manzarasıyla yeni yıl için geri sayıma başladı. Izaka Terrace, yeni yıla özel menüsünün yanı sıra, muhteşem sesi, eşsiz sahne şovları ile “Gülşah Tütüncü ve Orkestrası” eşliğinde geçecek unutulmaz bir yılbaşı gecesi için misafirlerini bekliyor.

İstanbul Boğazı’na nazır büyüleyici manzarasıyla Izaka Terrace, yeni yılı yine seçkin ve eşsiz lezzetteki menüsüyle karşılıyor. Yeni senenin yeni heyecanlarla, keyifli müziklerle, eğlenceyle ve tadı damakta kalacak lezzetlerle karşılanacağı bu gece, konukların hafızalarına kazınacak.

Izaka Terrace, yeni yıl akşamında göz alıcı manzarasına, lezzetlerin büyülü dünyasını katacak. Şef Serhat Eliçora’nın eşsiz sunumu ile özenle hazırladığı yeni yıl menüsü Amuse-Bouche tadımıyla başlayacak ve soğuk başlangıçta poşe ıstakoz, sıcak başlangıçta ördek ravioli ile lezzet turuna devam edecek. Salatalık nane sorbe ferahlığı sonrasında ana yemekte Izgara Kalkan Balığı ve Dana Wellington ile misafirlerin damaklarında iz bırakacak olan Izaka Terrace yeni yıl menüsü, bitter çikolatalı kestane küresi, marzipan ve çikolata çeşitleri ile tatlıların dünyasına leziz bir yolculuk yapacak.

Izaka Terrace yeni yıl akşam yemeğinde, lezzetlerin yanı sıra unutulmaz bir müzik ziyafeti de sunuyor. Eşsiz keman yeteneği, kendine özel sahne şovları ve dillerden düşmeyen yerli ve yabancı şarkı repertuvarıyla Gülşah Tütüncü ve Orkestrası, misafirlere duyuları harekete geçiren keyifli bir gece yaşatacak.

Yeni yıla sevdiklerinizle, hafızalarınızda yer edecek bir lezzet ve müzik şöleniyle merhaba demek istiyorsanız, siz de Izaka Terrace’da yerinizi şimdiden ayırtın.

*Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için +90 05303499675 ; newyear@parkbosphorus.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT