Izaka Terrace’ta Yaz Akşamları Uzak Doğu Esintileriyle Doluyor

Izaka Terrace’ta Yaz Akşamları Uzak Doğu Esintileriyle Doluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Izaka Terrace’ta Yaz Akşamları Uzak Doğu Esintileriyle Doluyor

Yaz sezonu boyunca her Çarşamba 19.00-22.00 saatleri arasında konuklarını Sushimania menüsüne davet eden Izaka Terrace’ta Uzak Doğu’nun vazgeçilmez lezzetleri seçkin bir şarap eşleşmesiyle sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 10, 2023

Şık ve bohem atmosferiyle İstanbul’un en güzel buluşma noktalarından olan Izaka Terrace, yaz boyunca her Çarşamba hazırladığı Sushimania menüsüyle, misafirlerini Uzak Doğu’nun lezzetleriyle, keyifli bir deneyime davet ediyor.

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda, CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, fark yaratan deneyimler sunmaya devam ediyor. Yaz sezonu boyunca her Çarşamba 19.00-22.00 saatleri arasında konuklarını Sushimania menüsüne davet eden Izaka Terrace’ta Uzak Doğu’nun vazgeçilmez lezzetleri seçkin bir şarap eşleşmesiyle sunuluyor.

En bilinen ve sofistike lezzetlerden özenle oluşturulmuş sushi tabağının yanı sıra, kızartılmış karides toplarıyla hazırlanan Ebu Ageru, sevilen japon fasülyesi edamame gibi lezzetlerle zenginleşen Sushimania menüsü, yeşil çay dondurmasının egzotik tadıyla tamamlanıyor. Yaz akşamlarını Asya esintileriyle dolduracak bu menüye Doluca Kav Narince serisinden 1 kadeh beyaz şarap eşlik ediyor.

Misafirlerinin en keyifli saatlerine ortak olan Izaka Terrace; Uzak Doğu mutfağını keşfetmek isteyenleri her Çarşamba lezzet deneyimine davet ediyor. Damak zevkine önem veren konukların beğenisini kazanacak olan tek kişilik menünün fiyatı ise 1350 TL.

Izaka Terrace’ın misafirlerine sunduğu ayrıcalıklı programlar bununla da bitmiyor. Her Çarşamba ve Cuma günü Izaka Terrace Bar, Blue Nights etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Izaka Terrace’da gerçekleşen keyifli bir yemek sonrası restoranın bar kısmında Fredi Yarcan’ın solo gitar eşliğinde gerçekleştirdiği Blue Nights konseptli canlı müzik performansıyla doyasıya eğlenebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT