Jumeirah Restaurant Week Menüsü

Jumeirah Restaurant Week Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Jumeirah Restaurant Week Menüsü

Pera tutkunları Orient Terrace’ın lezzetiyle buluşuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2014

Pera Palace Hotel Jumeirah, Jumeirah Group tarafından her yıl düzenlenen Restaurant Haftası’na, ünlü mekanı Orient Terrace ile katılıyor. 23 – 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu özel haftada Orient Terrace, “Jumeirah Restaurant Week Menüsü” adı altında birbirinden lezzetli üç farklı menüyle lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Pera Palace Hotel Jumeirah ayrıca, etkinlik süresince, Orient Terrace’ın misafiri olan bir şanslı çifte, Dubai’de rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirileceği Restaurant Haftası, dünyanın farklı bölgelerindeki Jumeirah Hotel ve restaurantlarının kalitesini ve yemek kültürünü tanıtmayı amaçlıyor. Birbirinden lezzetli menüleriyle dünya çapındaki otellerin buluşma noktası olan ve adeta bir lezzet festivali havasında geçen özel haftaya Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Terrace 3 sıradışı menüyle katılıyor. Lezzet tutkunları; Levrek Turşu, Ceviz Kabuklu Bahar Kuzu Fileto, Yaz Meyvesi Pavlova ile bir ziyafet şöleni yaşarken, bir diğer menü olan Yengeç Sarmalı Avakado, Ağır Ateşte Pişmiş Ördek Bacağı, Makaron Sandviçlerle adeta mutluluğa yelken açıyor. Üçlemenin, Zeytinyağlı Enginar ve Doldurulmuş Kabak Çiçeği, Üzüm Çekirdeği Yağlı Kızartılmış Lagos Fileto, Kayısı Krokan’dan oluşan son menüsünün tadı ise damakta kalıyor. Orient Terrace’ın büyüleyici atmoferinde deneyimlenecek bu şölene isteğe göre bir kadeh Arcadia Şarap’la da eşlik ediliyor.

“Jumeirah Restaurant Week Menüleri“ nin kişi başı ücreti 110 TL +KDV.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT