Jura Cafe Yemeğe Kendine Has Lezzetini Katıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Jura Cafe Yemeğe Kendine Has Lezzetini Katıyor

Philadelphia’nın özel lezzetlerinden kabul edilen “cheesesteak” Jura Cafe menüsünde Jura Philly olarak yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2012

Philadelphia’nın Ünlü Etli Sandviçi ‘Cheesesteak’ Jura Cafe’de; Jura Philly

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nin 2. katında Avrupa’nın en büyük temalı parklarından kabul edilen Jurassic Land’ın yanında konumlanan, alışveriş merkezi ortamından arınan terası, yaz kış hizmet verebilen kış bahçesiyle farklılaşan Jura Cafe zengin mönüsüyle her damak zevkine hitap ediyor. Kahvaltıdan salataya, makarna çeşitlerinden ızgaralara kadar klasik cafe yemeklerinden oluşuyormuş gibi görünen mönü, her yemeğe Jura Cafe’nin kendine has lezzetini katmanın peşinde… Alışveriş merkezlerinde pek rastlanmayan özel odun fırınından çıkan lezzetler; pizza ve pideler, %100 dana etinden oluşan hiç katkısız köftesi ile eşsiz hamburgeri ve bir metre olarak servis edilen, özel bir reçeteye sahip sandviç; Jura Philly, Jura Cafe’yi özel yapan lezzetlerden birkaçı.

Jura Cafe, küçük - büyük herkesin sevdiği, fakat özellikle öğünü geçiştirmek adına tercih edilen sandviç kategorisinde çığır açan bir lezzet olan Jura Philly’i sunmaktan mutluluk duyuyor. Philadelphia’nın özel lezzetlerinden kabul edilen “cheesesteak” Jura Cafe menüsünde Jura Philly olarak yer alıyor. Çıtır çıtır ekmeğin arasında ağızda dağılan bonfile dilimlerinin peynirli ve akışkan özel sosuyla servis edildiği Jura Philly, damak zevkine düşkünleri bu lezzetli deneyime davet ediyor.

www.juracafe.com.tr
0212 640 80 88
Forum İstanbul AVM, Kat 2-Bayrampaşa

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT