Kahvaltı Keyfini ‘Palomar’ ile Yaşayın!

Kahvaltı Keyfini ‘Palomar’ ile Yaşayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahvaltı Keyfini ‘Palomar’ ile Yaşayın!

Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 - 15:00’ a kadar sunduğu geniş kahvaltı seçeneğiyle boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyenlere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2016

Karaköy’ün en özel terasına sahip ‘Palomar Bar & Restaurant’ hafta sonları 10:00 – 15:00 saatleri arasında sizleri büyüleyici manzarası eşliğinde kahvaltı keyfine davet ediyor!

Purl Group bünyesinde yer alan, lezzetin, konforun ve muhteşem manzaranın buluştuğu ‘Palomar Bar & Restaurant’ ta hafta sonu kahvaltı keyfi ile içiniz ısınacak.

Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 - 15:00’a kadar sunduğu geniş kahvaltı seçeneğiyle boğaz manzarasının keyfini sürmek isteyenlere özel; her damak zevkine hitap eden tatlardan oluşan, leziz ev yapımı taze ekmekleri ve reçelleri, yöresel peynirleri ile keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenleri Karaköy’ün vazgeçilmezi olan “Palomar” sizleri bekliyor.

Hem şehrin içinde olmanın hem gökyüzüne yakın olmanın zevkini tattıracak olan ‘Palomar Bar & Restaurant’ ile hafta sonunun keyfini çıkarın!

ADRES : Bereket Mahallesi., Bankalar Caddesi., Voyvoda Sokak., No.:2/1 (The Purl Hotel üstü)
TELEFON : 0530 382 38 22

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT