Kalbe Giden Yol Madhouse’dan Geçer!

Kalbe Giden Yol Madhouse’dan Geçer!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kalbe Giden Yol Madhouse’dan Geçer!

Türkiye’nin ilk parti evi MadHouse; 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel planlarınızı kolaylaştıracak çözümlerle yardımınıza koşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 26, 2016

MadHouse, Sevgililer Günü’nde sevgilisine aşkın en romantik halini yaşatmak isteyen çiftlerin vazgeçilmezi olacak.

Türkiye’nin ilk parti evi MadHouse; 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel planlarınızı kolaylaştıracak çözümlerle yardımınıza koşuyor. Sınırsız eğlence seçenekleriyle sizi aşk dolu bir güne davet eden MadHouse; Sevgililer Günü’nde sevgilisine aşkın en romantik halini yaşatmak isteyen çiftlerin planlarına dâhil oluyor.

Sevgilinize özel olduğunu hissettirebileceğiniz bütün imkanların düşünüldüğü MadHouse Parti Evi’nde; sevgilinize romantik bir akşam yemeği hazırlayabilir, baş başa film izleyebilir, romantik parçalar eşliğinde dans edebilirsiniz. Sevgilinizle MadHouse’da aşkınızın büyüsünde bir ortam için; profesyonel süsleme desteği, ses sistemi, bar ekipmanları, bilgisayar, müzik arşivi, internet, barkovizyon gibi gününüzü romantik hale getirecek tüm olanaklar da mevcut. MadHouse’u Sevgililer Günü planlarınıza dâhil ederek; sevgilinize unutulmayacak bir sürpriz yapın ve bu günü sevdiğinize özel kılın!

Aşkınıza özel, birlikteliğinize değer zamanları geçireceğiniz adres MadHouse Parti Evi ile Sevgililer Günü’nü anlamlı hale getirirken, günün sonunda arkanızda yalnızca unutamayacağınız güzel anılar bırakacaksınız.

Sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT