Kalitesi Tescilli İtalyan Restoranı; Mezzaluna

Kalitesi Tescilli İtalyan Restoranı; Mezzaluna

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kalitesi Tescilli İtalyan Restoranı; Mezzaluna

Mezzaluna, hazırladığı yemeklerde orijinal İtalyan ürünleri kullanması, menüdeki şarapların orijinal İtalyan şarabı olması ve restoranda İtalyan kültürünün yansıtılması gibi kriteleri en iyi şekilde yerine getirdiğini, verilen sertifika ile bir kez daha kanıtlamış oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana misafirlerini İtalyan konukseverliğiyle ağırlayan Mezzaluna, İtalyan Konsolosluğu ve İtalyan Odalar Birliği tarafından “Marchio Ospitalità Italiana” (İtalyan Konukseverliği) sertifikasına layık görüldü.

Kaliteli malzemeler ile hazırlanmış eşsiz tatları, özel sunumlarla bir araya getiren, şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna’ya, İtalyan Konsolosluğu ve İtalyan Odalar Birliği tarafından “Marchio Ospitalità Italiana” (İtalyan Konukseverliği) sertifikası verildi.

İtalyan kültürünü, konukseverliğini ve mutfağını dünyada en iyi şekilde tanıtan aday restoranlar, İtalyan Sertifika Komitesi tarafından belirlenen kriterlere göre değerlendiriliyor. Mezzaluna, hazırladığı yemeklerde orijinal İtalyan ürünleri kullanması, menüdeki şarapların orijinal İtalyan şarabı olması ve restoranda İtalyan kültürünün yansıtılması gibi kriteleri en iyi şekilde yerine getirdiğini, verilen sertifika ile bir kez daha kanıtlamış oldu.

Menüsünü mevsimsel olarak değiştirmesinin yanı sıra her ay farklı İtalyan tatlarının yer aldığı “şefin spesiyalleri” lezzetleriyle de misafirlerine farklı tatlar sunan Mezzaluna, gerek sıcak ortamı gerekse yemeklerinde kullandığı malzemelerle misafirlerine tam bir İtalyan atmosferi yaratıyor. Daha önceki yıllarda da birkaç kez aynı sertifika ile ödüllendirilen Mezzaluna, kalite standartlarındaki sürekliliğe verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Mezzaluna, İstanbul’da (İstinyePark, Acarkent, Kanyon), Ankara’da 3 (Bilkent, Kavaklıdere, Next Level), İzmir’de 2 (Konak Pier, Çeşme-Yıldızburnu), Bodrum’da 1 (Yalıkavak Palmarina) şubelerinde kaliteli hizmet bilinciyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT