Karaköy’deki Yeni Buluşma Noktası: ON10

Karaköy’deki Yeni Buluşma Noktası: ON10

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karaköy’deki Yeni Buluşma Noktası: ON10

ON10, sunduğu lezzetleri ve eğlence anlayışıyla İstanbulluların yeni buluşma noktası oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2015

Karaköy’de bulunan 10 Karaköy A Morgans Original, yemek, müzik ve eğlence tutkunlarını günden geceye uzanan yepyeni bir konseptle tanıştırıyor! ON10, sunduğu lezzetleri ve eğlence anlayışıyla İstanbulluların yeni buluşma noktası oluyor.

10 Karaköy A Morgans Original, lezzetleriyle İstanbul’un en gözde restoranlarından biri olmaya aday olan ON10 ile eğlence dünyasına da yeni bir soluk getiriyor!

Konsept yaratıcısı Dilara Ekşioğlu tarafından yaratılan ON10, yemek ve eğlence için farklı mekan arayışına girmek zorunda kalmadan, gündüzden geceye ON10 ayrıcalığını yaşamak isteyenleri bekliyor. ON10’da zaman sorunu olmadan dilerseniz sadece yemek, tatlı krizine girenler için tatlı, yemek sonrası eğlence isteyenler için zengin içecek menüsü sunuluyor. Kısacası ON10 zamanını iyi geçirmek isteyenlerin ortak buluşma noktası oluyor!

Hem görsel hem lezzet anlamında dikkat çeken ve şef Rudolf Van Nunen tarafından hazırlanan menüde ise, salata çeşitlerinden Sushi&Sashimi Tabağına, balık ekmekten et ya da makarna çeşitlerine, tatlılardan alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerine kadar birçok alternatif bulunuyor.

Karaköy’ün sıcak ve samimi ruhunu yansıtan ON10, yemek düzeninde 60 kişi, bar ve özel davetlerde 120 kişiye kadar çıkabilen, dört mevsim hizmet verecek kapasitesi, genç, dinamik ekibiyle konuklarını her gün 11:00-02:00 arası ağırlıyor. Her Perşembe Melike Konur ve her Cuma Brenda Berrin’in sahne alacağı ON10’da gecenin ilerleyen saatleri DJ performansı ile devam ediyor.

Yemek ve eğlence anlayışına biraz fark katmak isteyenler ON10’da buluşuyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT