Kebap ve Geleneksel Lezzetlerin ‘Marna’ ile Buluşma Hali

Kebap ve Geleneksel Lezzetlerin ‘Marna’ ile Buluşma Hali

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kebap ve Geleneksel Lezzetlerin ‘Marna’ ile Buluşma Hali

Yeşilyurt ‘ta denize nazır harika bir manzarası olan Marna Steaks&Kebaps, 350 kişilik kapasitesi, deniz manzaralı 3 VIP oda ve özel etkinlikler için kullanıma uygun 25 kişilik salonu ile her gün 09.00 – 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2023

Kebap ve Modern Anadolu mutfağı, kendi besi çiftliklerinden üretilen kırmızı et çeşitliliği, sıcak ve görkemli atmosferi, adeta denizin üstündeki İtalyan esintili dekorasyonu ve deneyimli hizmet kalitesiyle oldukça iddialı “Marna Steaks&Kebaps” İstanbul’ un en nezih lokasyonlarından Yeşilyurt’ ta hizmete girdi.

Kırmızı et tutkunlarının lezzet noktası olmayı hedefleyen Marna Steaks&Kebaps, vazgeçilemeyecek tatları müdavimleri ile buluşturuyor. Geleneksel tatları, eşsiz modern lezzetleri ve her damak tadına uygun farklı yorumlanmış et seçeneklerinin yer aldığı menü, mekanın danışmanları Chef Mehmet Butcher ve Chef Ayvaz Akbacak tarafından özenle hazırlandı.

Marna Steaks&Kebaps, gelen konuklara Anadolu’nun her bir mutfağından özenle harmanlanmış lezzetlerden oluşan kırmızı et ağırlıklı bir sofra sunuyor. Yağlı Kara, Trüflü Kebap, Örgü Kebap, Kuzu Kafes gibi imza lezzetlerin yanı sıra Balıkesir’deki kendi çiftliklerinde özenle beslenmiş besilerden gelen etlerle 20 gün kuru dinlendirilerek yapılan ve odun ateşinde ızgaralanan Dry Aged ile zengin bir menü sunuyor. Vegan ve Vejetaryen beslenen misafirleri için de çokça seçenek sunabilen Marna Steaks&Kebaps kapılarını gastronomi tutkunlarına sonuna kadar açıyor.

Her sabah havanın durumuna göre ya balkonda denizin içindeymiş gibi ya da içeride ferah bir şekilde oturabileceğiniz ve her sabah Balıkesir yerel lezzetlerinden oluşan zengin kahvaltısı ile 09:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet veren Marna Steaks&Kebaps, steak çeşitliliği ve modern anlayışla harmanlanmış sunumlarıyla, aroma coşkulu kendine özgü mezeleri, müşteriye özel dekoratif atmosferi ve hizmet kalitesi ile Yeşilköy’e yepyeni bir soluk getirdi bile... Marna Steaks&Kebaps, mekana danışmanlık yapan Chef Mehmet Butcher ve Chef Ayvaz Akbacak ile menüsünü yenilikçi anlayışla devamlı zenginleştirerek, günümüzün en çok ilgi gören ve merak edilen mekanlarından biri haline gelecek kadar iddialı..

Mekanın “Avrupa’ daki yatırımcıları” ile Türkiye’ de ki ortaklarının Balıkesir’ de kendi besi çiftlikleri “Aydeniz Et” den gelen kırmızı etler ile hazırlanan Marna Steaks&Kebaps menü içerikleri, yenilikçi ve modern ile harmanlanarak farklılığını öne çıkarıyor. Türkiye’ nin ve Dünya’ nın birçok yerine hizmet veren Aydeniz Et’ in menüdeki çeşitliliği Cheflerin ustalığı ile gelen kırmızı steak severlere şölen yaratıyor.

Eşsiz İtalyan mimari tasarımı ile Marna Steaks&Kebaps ’ın dekorasyonu, kendine özgü karakterini şık ve sıcak bir atmosfer yaratan detaylarla ortaya koymuş. Yeşilyurt ‘ta denize nazır harika bir manzarası olan Marna Steaks&Kebaps, 350 kişilik kapasitesi, deniz manzaralı 3 VIP oda ve özel etkinlikler için kullanıma uygun 25 kişilik salonu ile her gün 09.00 – 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor...

Marna Steaks&Kebaps; https://marnarestaurant.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT