Konsepti Farklı, Kahveleri Mutluluk Kaynağı Soul to Soul Cafe

Konsepti Farklı, Kahveleri Mutluluk Kaynağı Soul to Soul Cafe

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Konsepti Farklı, Kahveleri Mutluluk Kaynağı Soul to Soul Cafe

Music Box ise misafirlerin kendi sevdikleri şarkıları dinleyebilmesini sağlıyor. Kafenin disko konseptiyle tasarlanan tuvaletinde ise şarkı söylemek serbest...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2016

İstanbul'un en gözde semtlerinden Beşiktaş'ta açılan Soul to Soul Cafe, konsept tasarımı ve lezzetleriyle sektöre yeni bir soluk getirdi. Mekan daha ilk günden, her detayındaki yaratıcılık, sıcaklık, rahatlık ile farklı bir mekan arayışında olanların dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle duvarlarını ve tavanını süsleyen klasik araba çizimleri, Soul to Soul Cafe'ye gelenleri, sinema tarihine damga vuran filmlere götürüyor.

Konukların kendini evinde gibi rahat hissetmesini amaçlayan Soul to Soul Cafe, Beşiktaş'ta Bosfora Otel'in girişinde açıldı. Duvarları ile tavanında yer alan tüm resimlerin elle çizilmiş olmasının yanı sıra farklı detayları ile dikkat çeken mekanın her köşesinde yaratıcı bir dokunuş var.

Geçmişten günümüze taşınan izler...
Mekanı hayata geçiren Dzenana Husejnagic tam bir klasik araba tutkunu ve dekorasyon da bunu yansıtıyor. Sinema tarihinin kült filmleri, o filmle özdeşleşen arabaların el çizimleri Soul to Soul Cafe'nin tavanına taşınıyor. Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrolündeki Alyazmalım ile hafızalara kazınan kırmızı kamyondan; Godfather filminde kullanılan 1941 Lincholn’a kadar pek çok kült filmin el yapımı çizimlerini kafenin duvarlarında görmek mümkün… Siyah beyaz olan tavan çizimlerindeki tek renk ise The Godfather filminin betimlemesinde yer alan smokindeki kırmızı çiçek…

Mekan sahiplerinin en sevdiği şehirleri anlatan resimlerin de yer aldığı duvarlarda, yazı anımsatan, yeşil rengiyle huzur veren palmiye ağacı çizimi de dikkat çekiyor. Soul to Soul Cafe'deki başka bir ayrıntı ise; Dzenana Husejnagic ve eşinin bowling tutkusuna vurgu yapan tavandaki ters labutlar. 100 yıllık Japonya üretimi olan ve daha önce garajlarda kullanılan tabureler de dekorasyonun bir parçası olarak kafede yer alıyor.

Music Box ise misafirlerin kendi sevdikleri şarkıları dinleyebilmesini sağlıyor. Kafenin disko konseptiyle tasarlanan tuvaletinde ise şarkı söylemek serbest...

Kahve severler için yeni tatlar...
Konuklarına sıcak, konforlu bir ortam sunan Soul to Soul Cafe, tasarımıyla olduğu kadar Türk ve dünya mutfağını buluşturan menüsüyle de fark yaratıyor. Çok zengin kahvaltı menüsü sunan Soul to Soul Cafe, özenle hazırlanan ve taze olarak sunulan kahve çeşitlerinin mis gibi kokusuyla da kahve severleri kendine çekiyor.

Fark yaratan konsepti ve lezzetleriyle sıcak, konforlu mekan arayışında olanlar için yepyeni bir alternatif olan Soul to Soul Cafe aynı zamanda Dzenana Husejnagic ve eşinin birbirlerine olan sevgilerini ve ruh ortaklıklarını yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT