Lavazza´dan Bir İlk: Termosta Kahve

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lavazza´dan Bir İlk: Termosta Kahve

İş yerinde kahve keyfinden mahrum kalmak istemeyenler için yenilikçi uygulaması “Termosta Kahve” servisini başlattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2011

09.11.2010

İş yerinde kahve keyfinden mahrum kalmak istemeyenler için yenilikçi uygulaması “Termosta Kahve” servisini başlattı. Farkın tadına varın! sloganıyla enfes lezzetlerini kahveseverler ile buluşturan Lavazza; 12 TL’lik özel fiyatla sunduğu “Termosta Kahve” servisiyle de kahve keyfini kapınıza getiriyor…

Ofiste yoğun bir çalışma temposu içindesiniz ya da önemli bir toplantıda müşterilerinizi ağırlayacaksınız… Enfes Lavazza kahvenin size eşlik etmesini istiyorsunuz ama işyerinde kahve makinesi yok… Lavazza, bir ilke imza atarak kahvesiz yapamayan çalışanlar için “Termosta Kahve” servisini başlattı. Dumanı üstünde leziz Lavazza kahvenizin en kısa sürede kapınıza gelmesi için size en yakın Best Coffee Shop’u arayıp sipariş vermeniz yeterli...

İtalyan espressosunun tadını ve kalitesini dünyaya yayan Lavazza, bu geleneği Türkiye’de de yaygınlaştırıyor. Lavazza kalitesini daha da ulaşılabilir hale getirmek için Best Coffee Shop zincirini büyüten marka, yenilikçi uygulamalara da imza atıyor. Termos servisiyle de; ileri teknoloji, büyük bir titizlik ve tutkuyla üretilmiş kahve çekirdeklerinin yoğun lezzeti ve aroması ile hazırlanan Lavazza kahveleri, işyerinde de sizinle… Yoğun iş stresinden biraz olsun Lavazza’nın eşsiz tadıyla uzaklaşmak isteyen çalışanlar için başlatılan “Termosta Kahve” servisinde; 10 bardak filtre kahve, 44.50 TL yerine, 12 TL.’lik özel fiyatla sunuluyor. Termos siparişi verdiğinizde, kahve ile birlikte 10’ar adet karton bardak, kahve beyazlatıcı, stick şeker ve karıştırıcı da getiriliyor. Kahve keyfiniz bittiğinde ise serviste kullanılan termos, Lavazza tarafından geri alınıyor.

Size en yakın Lavazza Best Coffe Shop’u arayın, mis gibi kokusu her yanı sarıveren Lavazza, damakta bıraktığı enfes tat ile gün boyu size eşlik etsin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT