Lezzet Düşkünü Mutfakların Klasiği;Maille

Lezzet Düşkünü Mutfakların Klasiği;Maille

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet Düşkünü Mutfakların Klasiği;Maille

Maille Orijinal Dijon hardalının tarifi Maille’ın kuruluşu olan 1747 yılına dayanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 21, 2014

Maille Orijinal Dijon hardalının tarifi Maille’ın kuruluşu olan 1747 yılına dayanıyor. O yıllardan günümüze Maille hardalları, tüm dünya yemeklerine lezzet katıyor. İster et, ister balık, isterseniz de sebzeler ile kullanın Maille Orijinal Dijon hardalları, her yemeğe yakışıyor. En keyifli barbekülerin ise vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor.

Maille Dijon hardalları, Fransa’da Dijon’da üretiliyor. Ancak ismini Dijon’da üretilmesinden değil yapılış şeklinden alıyor. En değerli hardal tohumlarının ezilerek değil kesilerek muhteşem kıvama ulaştırıldığı Maille Orijinal Dijon hardallar, bu özeni yemeğinize yansıtıyor. Tüm dünyada en ünlü şeflerin ve yemek severlerin favori markası olan Maille’ın Orijinal Dijon hardalı ise tam bir klasik olarak lezzet düşkünü mutfaklarda yerini koruyor.

Maille Orijinal Dijon hardalı, Türk mutfağı veya dünya mutfağından seçeceğiniz herhangi bir menüye tat katmakta iddialı. En sıradan bir yemeği bile farklı kılan Maille hardal, servis başına (1 yemek kaşığı) sadece 10 kalori içeriyor. Glütensiz Maille Orijinal Dijon hardallar, düşük kalorisi, yağ ve şeker oranı ile birçok sosun da önüne geçiyor.

En özenli barbekülerin de lezzet sırrı olan Maille Orijinal Dijon hardal, yazlıkta, bahçenizde ve evinizde mangal keyfinizi renklendiriyor. Barbeküde seçiminiz ne olursa olsun Maille hep sofranızda bulunsun...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT