Maille Orijinal Dijon hardalının tarifi Maille’ın kuruluşu olan 1747 yılına dayanıyor. O yıllardan günümüze Maille hardalları, tüm dünya yemeklerine lezzet katıyor. İster et, ister balık, isterseniz de sebzeler ile kullanın Maille Orijinal Dijon hardalları, her yemeğe yakışıyor. En keyifli barbekülerin ise vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor.
Maille Dijon hardalları, Fransa’da Dijon’da üretiliyor. Ancak ismini Dijon’da üretilmesinden değil yapılış şeklinden alıyor. En değerli hardal tohumlarının ezilerek değil kesilerek muhteşem kıvama ulaştırıldığı Maille Orijinal Dijon hardallar, bu özeni yemeğinize yansıtıyor. Tüm dünyada en ünlü şeflerin ve yemek severlerin favori markası olan Maille’ın Orijinal Dijon hardalı ise tam bir klasik olarak lezzet düşkünü mutfaklarda yerini koruyor.
Maille Orijinal Dijon hardalı, Türk mutfağı veya dünya mutfağından seçeceğiniz herhangi bir menüye tat katmakta iddialı. En sıradan bir yemeği bile farklı kılan Maille hardal, servis başına (1 yemek kaşığı) sadece 10 kalori içeriyor. Glütensiz Maille Orijinal Dijon hardallar, düşük kalorisi, yağ ve şeker oranı ile birçok sosun da önüne geçiyor.
En özenli barbekülerin de lezzet sırrı olan Maille Orijinal Dijon hardal, yazlıkta, bahçenizde ve evinizde mangal keyfinizi renklendiriyor. Barbeküde seçiminiz ne olursa olsun Maille hep sofranızda bulunsun...