Little Caesars’tan 2’si1 Arada Pizza

Little Caesars’tan 2’si1 Arada Pizza

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan 2’si1 Arada Pizza

Yeni 2si1 Arada Pizza’nın yarısı peynir ve yarısı sucuktan oluşuyor ve “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla iddiasını ortaya koyuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 24, 2022

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars yarısı peynir yarısı sucuktan oluşan yeni ürünü 2si1 Arada Pizza’yı satışa sundu. “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla lezzet severlerin beğenisine sunulan yeni ürün Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımını yansıtıyor.

Dünya çapındaki 145 milyar dolarlık pizza endüstrisinin en büyük zincirlerinden biri olan Little Caesars, lezzetlerine lezzet katmayı sürdürüyor. Yarısı sucuk yarısı peynirden oluşan 2si1 Arada Pizza, Türk damak tadından vazgeçmek istemeyenler için üretildi. “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla lezzet severlerin beğenisine sunulan yeni ürün, Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımını yansıtıyor.

İlklerin mucidi Sezar’dan ekstra peynir ekstra sucuk
Yeni 2si1 Arada Pizza’nın yarısı peynir ve yarısı sucuktan oluşuyor ve “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla iddiasını ortaya koyuyor. Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar doğal pizzalarıyla lezzet severlerin ilk tercihi olan Little Caesars, 2si1 Arada Pizza ile yerel lezzetlere olan tutkusunu bir kez daha kanıtladı. Türkiye'nin ilk nefis kenar pizzasının da mucidi Little Caesars menüsünde klasik pizzalara ek olarak, Sucukbol, Pide de Pizza 'Sucuklu', Turkish Mix, Etibol, Kavurmalı gibi Türk lezzetleri ve Sezar Et Döner gibi Türkiye’ye özel yan ürünler de var.

Little Caesars lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT