Magnolia Bakery Türkiye’den Ramazan’a Özel Eşsiz Lezzetler

Magnolia Bakery Türkiye’den Ramazan’a Özel Eşsiz Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Magnolia Bakery Türkiye’den Ramazan’a Özel Eşsiz Lezzetler

İlk kez Ramazan ayı boyunca satışa sunulacak Date Pudding, Magnolia Bakery’nin imza lezzetlerinden Sticky Toffee Cake parçalarının hurma ve vanilyalı puding ile buluştuğu eşsiz bir lezzet sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 21, 2024

Amerikan pastane kültürünün önde gelen temsilcisi Magnolia Bakery, hurma, gül suyu ve kadayıftan esinlenerek, Türkiye’ye özel yeniden tasarladığı imza lezzetleri ile Ramazan boyunca vazgeçilmezimiz olmaya devam ediyor.

Amerikan pastane kültürünün dünyaca ünlü markası Magnolia Bakery, Ramazan lezzetlerinden ilham alarak tasarladığı ürünleri Date Pudding, Rose Tres Leches ve Kadayıf Magic Bar ile eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor.

İlk kez Ramazan ayı boyunca satışa sunulacak Date Pudding, Magnolia Bakery’nin imza lezzetlerinden Sticky Toffee Cake parçalarının hurma ve vanilyalı puding ile buluştuğu eşsiz bir lezzet sunuyor. Magnolia Bakery’nin ikonik pudinglerine yepyeni bir yorum katan Date Pudding, Ramazan boyunca en keyifli buluşmaların vazgeçilmezi oluyor. Kadayıf ve Antep fıstığının Graham kraker tabanı üzerinde gül suyu ve portakal çiçeği ile lezzetlendirildiği Kadayıf Magic Bar ise Ramazan boyunca sevdiklerinizle paylaşacağınız mutlu anların en tatlı eşlikçisi oluyor. Güney Amerika usulü, 3 farklı süt kullanılarak yapılan ikonik Magnolia Bakery lezzetlerinden Rose Tres Leches ise Ramazan’a özel gül suyu ile hazırlanarak lezzetini ikiye katlıyor.

Ramazan’dan ilham alarak yeniden tasarlanan tüm eşsiz lezzetler ve çok daha fazlası Ramazan ayı boyunca Magnolia Bakery Türkiye mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT