Mart Ayının Son Haftası, Kalkan Haftası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mart Ayının Son Haftası, Kalkan Haftası

Çok konuşulan yemekleri ve samimi atmosferiyle Cihangir’in en gözde mekanları arasında yer alan Jash İstanbul, bundan böyle her ay “Lezzet Haftası” geleneği başlatıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2013

Çok konuşulan yemekleri ve samimi atmosferiyle Cihangir’in en gözde mekanları arasında yer alan Jash İstanbul, bundan böyle her ay “Lezzet Haftası” geleneği başlatıyor! “Lezzet Haftası”nın ilki; İstanbul mutfağının vazgeçilmezlerinden olan kalkan balığının en lezzetli olduğu döneminde, Mart ayının son haftasında “Kalkan Haftası” olarak misafirlere sunulacak.

Unutulan İstanbul lezzetlerini, hak ettikleri özenle müşterilerine sunmak ve misafirlerini İstanbul Mutfağı'na sokmak amacıyla 2010 yılında açılan Jash İstanbul; aynı zamanda, antika masaları, tabloları, objeleri ve piyanosuyla yarattığı samimi ortamda konuklarını adeta büyükannelerinin evinde hissettirmeyi arzuluyor.

Lezzetli yemekleri ve her akşam akordeon melodilerinin doldurduğu ev sıcaklığındaki samimi atmosferiyle kısa sürede Cihangir’in gözde mekanları arasına yerleşen Jash İstanbul; menüsünde bulunan yemekleri, en taze ve en lezzetli oldukları zamanlarda sunmaya özen gösteriyor. Bu özeni, bir geleneğe dönüştürmek isteyen Jash İstanbul; Mart ayından itibaren her ay, belli bir yemeğe ayrılacak “lezzet haftaları”nı sunmaya hazırlanıyor.

Jash İstanbul’un yaratıcısı Dayk Miricanyan; Mart ayının özellikle son haftasının, kumcul bir balık olan kalkanın en lezzetli olduğu zaman olduğunu belirtiyor. Miricanyan; Karadeniz ve Marmara Denizi’nde Ocak, Şubat, Mart aylarında bulunan kalkan balığının, su soğudukça yağlandığını ve bu nedenle Mart ayının sonlarında özellikle lezzetli olduğunu anlatıyor. Jash İstanbul’da, 25-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek “Kalkan Haftası”nda; unlanarak kızartılan kalkan balığı, taze lezzetiyle misafirlere sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT