McDonald’s’tan yeni MAX Burger Menü

McDonald’s’tan yeni MAX Burger Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri McDonald’s’tan yeni MAX Burger Menü

İştah kabartan 113 gram hamburger köftesini marul, mayonez, ketçap, domates ve taze soğan ile harmanlayan McDonald’s, gerçek lezzeti arayanları dört dörtlük bir deneyime davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 12, 2023

Yeni yılın ilk kampanyasını duyuran McDonald’s, lezzetli ve doyurucu ürünlerini her gün binlerce seveniyle uygun fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. 1986’dan bu yana Türkiye’yi benzersiz lezzetlerle tanıştıran McDonald’s, hem bütçelere hem de tüm damak tatlarına hitap eden yeni MAX Burger Menü’süyle tüketicilerini lezzet şölenine davet ediyor. 113 gram köftesiyle doyuruculuğu doruklara taşıyan MAX Burger Menü, cazip fiyatıyla ‘Tok Artık’ dedirtiyor!

Müşterilerine daima en iyi deneyimini yaşatmayı amaçlayan McDonald’s, doyuruculuğuyla lezzeti en uç noktalarda taşıyan yeni MAX Burger Menü’sünü burger severlerin beğenisine sundu. İki ekmeğin arasındaki kalın köftesi, bol malzemesi ve görünüşüyle ağızları sulandıran MAX Burger, uygun fiyata lezzete doymak isteyenleri peşinden sürükleyecek.

‘Tok Artık’ ailesinin yeni üyesi MAX Burger Menü!
McDonald’s Türkiye ‘Tok Artık’ dedirten menülerine bir yenisini daha ekledi. Uygun fiyatı ve doyuruculuğunun yanı sıra eşsiz bir tat vadeden MAX Burger, cazip fiyatıyla lezzet deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. İştah kabartan 113 gram hamburger köftesini marul, mayonez, ketçap, domates ve taze soğan ile harmanlayan McDonald’s, gerçek lezzeti arayanları dört dörtlük bir deneyime davet ediyor.

McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Özdeş Dönen Artak: “Kaliteli, doyurucu ve uygun fiyatlı McDonald’s lezzetlerimizi müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Özellikle genç kitlenin arayışının en uygun fiyata, en doyurucu ve lezzetli olanı bulmak olduğunu göz önüne alırsak, yaptıkları harcamanın karşılığını almayı bekliyorlar. Biz de yeni Max Burger’le onlara harcadıklarının karşılığını değil, fazlasını alacakları bir menü hazırladık.” dedi.

Doyuruculuğu, lezzeti ve cazip fiyatıyla hamburger keyfini ikiye katlayan yeni MAX Burger Menü hakkında detaylı bilgiye www.mcdonalds.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT