Mezzaluna’dan Mayıs Ayına Özel Lezzetler

Mezzaluna’dan Mayıs Ayına Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mezzaluna’dan Mayıs Ayına Özel Lezzetler

Mezzaluna, zengin menüsünün yanı sıra her ay yenilediği “Şefin spesiyalleri” lezzetleriyle misafirlerine farklı tatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 17, 2017

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna’nın şefi Fabio Brambilla, mayıs ayı boyunca servis edilecek olan “Şefin spesiyalleri” menüsünde aile tariflerine yer veriyor.

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın mevsimsel ürünlerle hazırladığı eşsiz tatları özel sunumlarla bir araya getiren Mezzaluna, zengin menüsünün yanı sıra her ay yenilediği “Şefin spesiyalleri” lezzetleriyle misafirlerine farklı tatlar sunuyor. Özel reçetelerle hazırlanan menü, “Anneler Günü”nü tek bir güne sığdırmayarak, tüm Mayıs ayı boyunca sunulacak.

Çocukluğundan beri annesinin kendisine yaptığı ve lezzetini hala unutamadığı yemekleri, mayıs ayında servis edilecek olan “Şefin Spesiyalleri” menüsünde toplayan Şef Fabio Brambilla, bu yemeklerinin kendisi için çok özel olduğunu söylüyor. Annesinin yemek yaparken malzemeleri gram ya da litre ile ölçmeden göz kararı yaptığını belirten Brambilla, sadece bir dokunuşu sayesinde muhteşem yemekler yaptığını belirtmeden edemiyor. Bu lezzetli tarifleri “Şefin Spesiyalleri” menüsünde bir araya getiren İtalyan şef, Mayıs ayı boyunca servis edilecek olan menüyle, Mezzaluna misafirlerini çocukluğuna, annelerinin hazırladığı lezzetli akşam yemeklerine götürmek istiyor.

Bu özel menü, domates sos eşliğinde hazırlanan “Ricotta peyniri dolgulu kızarmış kabak çiçeği dolması” ile başlıyor. Hemen ardından servis edilen “Karides ve bezelyeli risotto” menüde ön plana çıkan lezzetler arasında bulunuyor. “Domates sosta Provola peyniri ile pişirilmiş köfte topları”; fırınlanmış patates ile sunuluyor ve ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Bu güzel lezzetlerin ardından taze çilek ve vanilyalı dondurma ile servis edilen “Yoğurtlu ve gül sulu puding” menüyü tatlı bir sonla bitirmenizi sağlıyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel tatlarla hazırlanan menüleri ve değişmeyen kalite anlayışıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT