Middle Kitchen'da Aşk Başkadır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Middle Kitchen'da Aşk Başkadır!

Dünya mutfağının İstanbul’da ki lezzet merkezi Middle Kitchen, 14 Şubat’ta aşkın merkezi olmaya hazırlanıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Dünya mutfağının İstanbul’da ki lezzet merkezi Middle Kitchen, 14 Şubat’ta aşkın merkezi olmaya hazırlanıyor! Middle Kitchen’da sevgilinizle aşka kadeh kaldırmaya ne dersiniz?

Sevgililer Günü için sürpriz hazırlıklar yapan Middle Kitchen, konuklarına bu özel gün için özel lezzetler sunmaya hazırlanıyor. Middle Kitchen, Yeşilköy Marina’nın muhteşem deniz manzarası, tüm zamanların en iyi aşk şarkıları ve mum ışığı eşliğinde damaklarda lezzet şenliği yaşatacak tariflerle konuklarına unutulmaz bir Sevgililer Günü vaad ediyor!

Tapaslar ile başlayacak menünün devamında gece için hazırlanmış özel et veya balık seçeneklerinden zevkinize hitap eden lezzet masanıza servis ediliyor. Bu müthiş gecenin tatlısı da sevgilinizin gönlünü fethedecek Middle Kitchen Sevgililer Özel Pastası!. Gecenin sonunda ise Middle Kitchen’ın konuklarına yapacağı şampanya ve çilek ikramıyla romantizmin doruklarına çıkılıyor!

Bu özel menünün fiyatı ise 120 TL.Sevgilinizle beraber, farklı, eğlenceli, leziz ve “aşk” dolu bir gece geçirmek istiyorsanız Middle Kitchen sizleri bekliyor!

Dinamik ve genç bir mekan olan Middle Kitchen, haftanın her günü 09.00 – 01.00 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.

Middle Kitchen, İskele Caddesi No:46 Yeşilköy İstanbul
Daha detaylı bilgi için;
www.middlekitchen.com adresinden ve 0212 663 44 60–61 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT