Nelipide Gurme’de Pide Severler İçin Eşsiz Lezzet; Ordu Yağlısı

Nelipide Gurme’de Pide Severler İçin Eşsiz Lezzet; Ordu Yağlısı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nelipide Gurme’de Pide Severler İçin Eşsiz Lezzet; Ordu Yağlısı

Geleneksel Türk Mutfağı’nın vazgeçilmez lezzeti pideyi, tüm dünyanın beğenisine sunmak için yola çıkan Nelipide Gurme, Ordu’nun geleneksel pidesi; çıtır çıtır Ordu Yağlısı’nı lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2016

Doğal tereyağı ve yumurtayla hazırlanmış enfes bir lezzet olan Ordu Yağlısı, sıcacık servis ediliyor. Böylece göze hitap ettiği kadar damaklarda da unutulmaz bir pide lezzeti bırakıyor…

Pide severlerin ortak noktası; Ordu Yağlısı
Yalnız Ordu köylerinde bulabileceğiniz doğal tatların harmanlanmasıyla ortaya çıkan Ordu Yağlısı, pidenin de çıkış noktasını oluşturuyor. Nelipide Gurme şeflerinin yöresel tereyağı ve yumurta kullanarak şekillendirdiği Ordu Yağlısı, damak tadına önem verenler için leziz bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Lezzet Ordu’dan taşınıyor…
Nelipide Gurme, tüm şubelerinde bir ‘lezzet standardı’ sağlayarak Ordu’daki lezzeti birebir İstanbul’a taşıyor. Nelipide Gurme’nin bütün malzemeleri Ordu’nun doğal ortamında yetişmiş ürünlerden seçilerek taze olarak tedarik ediliyor. Lezzet şeflerinin hünerli ellerinde pideye dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor.

Öte yandan Nelipide Gurme, Ordu Yağlısı’nın dışında birbirinden farklı lezzetli pidelerini de lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. Tavuklu, kıymalı, pastırmalı patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı, çok tahıllı hamurlu ve vejeteryan pideler Nelipide Gurme restoranlarında sevenlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT