Novikov İstanbul’da Noel ve Yılbaşı Lezzet Menüsü

Novikov İstanbul’da Noel ve Yılbaşı Lezzet Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Novikov İstanbul’da Noel ve Yılbaşı Lezzet Menüsü

Boğaz’a nazır geniş teras ve bahçe alanlarıyla dikkat çeken Novikov Istanbul’un modern tasarımı, sofistike çizgisi de lezzetleri kadar dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2023

Yenilikçi Asya ve İtalyan mutfaklarının tüm lezzetlerini Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki restoranında misafirlerinin beğenisine sunan Novikov’un Noel ve Yılbaşı menüsü, yine İtalyan ve Asya mutfaklarının leziz bir kombinasyonundan oluşuyor.

Özgün lezzetleri, Novikov Restoranları Executive Şefi Luca Malacarne ve Novikov İstanbul Şefi Marti Pineda tarafından hazırlanan leziz reçeteleriyle Noel ve Yılbaşına hazırlanan Novikov Istanbul, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatmayı hedefliyor.

Zengin bir menüye sahip Novikov İstanbul’un, 24 Aralık akşamında sunduğu Noel yemeği menüsü, Asya mutfağının yanı sıra geleneksel İtalyan Noel menüsünün izlerini taşıyor. Başlangıçlar arasında sade ve baharatlı Edamame, siyah trüflü deniz tarağı, üç çeşitli saşimi tabağı, ton balıklı tartar ve havyar sunuluyor. Sonrasında ise trüf soslu yeşil salata, ahtapot arancini, patlamış mısır karidesi, çıtır ördek ruloları ve suşi ikram ediliyor. Kaliforniya Kral Yengeci, baharatlı ton balığı, çıtır peynirli somon ise deniz ürünü seçimlerinde ilk sıraya yerleşiyor. Ana yemek olarak ızgara Şitaki Mantarı, kavrulmuş Chimichurri ile ızgara ahtapot, trüflü porcini ravyoli ve kemikli antrikot seçenekleri buluyor. Noel yemeğinin finalini oluşturan tatlılar arasında ise Çikolatalı fondant, çilekli pirinç keki mochi ve Santa’s gift bulunuyor.

31 Aralık yılbaşı gecesi ise yeni yıla yepyeni umutlar ve nefis bir başlangıç yapmak isteyenler için lezzet şölenine dönüşüyor. Novikov Istanbul’un yılbaşı gecesi menüsü “Hoşgeldiniz” kokteyli ile başlıyor. Sade ve baharatlı Edamame, siyah trüflü deniz tarağı, trüflü kurutulmuş deniz levreği, ton balıklı tartar ve havyar, klasik Novikov Burrata, Ton Balıklı Tataki, bebek kalamar, patlamış mısır karidesi ile devam ediliyor. Avakadolu karides tempura, avakadolu kurutulmuş somonun ardından ana yemek olarak şefin seçimi olan özel karışık tabak, Novikov şeflerinin özel reçetesi olan kızarmış pirinç, trüf ve Gorgonzola peynirli Gnocchi geliyor. Tatlı olarak gelen Rocher XL ve şans kurabiyeleri geceye eğlence de katılıyor.

Boğaz’a nazır geniş teras ve bahçe alanlarıyla dikkat çeken Novikov Istanbul’un modern tasarımı, sofistike çizgisi de lezzetleri kadar dikkat çekiyor. Rafine detaylar barındıran tasarımda öne çıkan natürel renk paleti ve malzeme seçimleri, dingin bir atmosfer yaratıyor. Mekâna şıklık katan çarpıcı detaylar ise lüks algısını pekiştirirken yılbaşı gecesini unutulmaz anlara dönüştürmeye yardımcı oluyor.

Noel’i kutlayanlar ve yılbaşı gecesi tercihini Novikov İstanbul’dan yana kullanmak isteyenleri, şimdiden rezervasyonlarını aşağıdaki numaradan yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT