Ocak Ayına Özel Fiyatıyla Kanaş Pasta!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ocak Ayına Özel Fiyatıyla Kanaş Pasta!

Özsüt, ürünlerini bu defa çikolata tutkunları için seçti. Ocak ayı pastası “Kanaş” ve kahvesi “Mocha Mint”i özel indirimlerle sunan Özsüt, tam bir çikolata ziyafeti yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2012

2.1.2012

Özsüt, ürünlerini bu defa çikolata tutkunları için seçti. Ocak ayı pastası “Kanaş” ve kahvesi “Mocha Mint”i özel indirimlerle sunan Özsüt, tam bir çikolata ziyafeti yaşatacak.

Kendinizi tam bir çikolata sever olarak tanımlıyorsanız, Özsüt’ün ocak ayı lezzetleri tam size göre. Farklı aromalarla tatlandırılan Özsüt’ün pastası “Kanaş” ve kahvesi “Mocha Mint”, ocak ayına özel fiyatlarıyla bambaşka bir deneyim yaşatacaklar.

Ayın pastası Kanaş; çikolatalı genoise kek, Valrhona çikolatalı krema ve çikolata parçalarının mükemmel uyumundan oluşuyor. Kanaş’ı tadarken gerçek kakao lezzetini keşfedecek, içindeki Valrhona çikolata parçalarıyla ise bu zevki tamamlayacaksınız. Kanaş, sadece bu aya özel olarak 38 TL’den Özsüt şubelerinden alınabilecek.

Ocak ayının kahvesi ise ferahlatıcı bir seçenek: Mocha Mint... İçerdiği espresso, nane ve çikolata ile canlandırıcı bir etki yaratan Mocha Mint, ay boyunca sadece 5,90 TL’ye Özsüt’te tadılabilecek.

“Kahvesiz kış mevsimi geçmez, kahve de pasta olmadan içilmez!” diyenlerdenseniz, dilim Kanaş ve “Colombia Excelso Filtre Kahve” ikilisi 11,75 TL’lik fiyatıyla tatlı anlar yaşatacak.

www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT