Ona, Annesini Hatırlatacak Lezzetler Verin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ona, Annesini Hatırlatacak Lezzetler Verin

Anneler Günü’nde annenize ne alırsanız alın, yanında mutlaka baklava da olsun. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, 141 yıllık birikim ve Anneler Günü’ne özel açılan baklava lezzetiyle tatlı keyfinize ortak oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2012

03.05.2012

Anneler Günü 2012

Ona, Annesini Hatırlatacak Lezzetler Armağan Edin

Anneler Günü’nde annenize ne alırsanız alın, yanında mutlaka baklava da olsun. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, 141 yıllık birikim ve Anneler Günü’ne özel açılan baklava lezzetiyle tatlı keyfinize ortak oluyor…

El emeği, ustalık ve sanatın mükemmel harmonisinin buluştuğu baklava yapımı, adeta bir annenin, çocuğunu yetiştirip hayata hazırlaması kadar emek isteyen, zor bir süreçten istiyor…

Kırk kat, tül gibi incecik açılan baklava yufkaları, yirmi yılda yetişen ustaların emeği ve Nejat Güllü’nün tecrübesiyle sanata dönüşüyor. Antep’e ilk baklavayı getiren Hacı Mehmet Çelebi’nin eşi Güllü Hanım’ın elinden çıkan baklavaların lezzetini günümüze taşıyan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu Baklavaları, Anneler Günü’nde tüm annelere hak ettikleri özeni ve tatları sunuyor.

Bir annenin emeği ile günümüze taşınmış ve bugün ustalıkla açılmış yufkası ile damakları şenlendiren Nejat Güllü’nün baklavaları, bu özel günde annelerin tatlı keyfine ortak oluyor. Baklava geleneğinin nesiller boyu devam ettiği Güllüoğlu’nda Urfa sade yağının özel aromasının damakta bıraktığı tat ve insanı çeken enfes koku, eşsiz Antep fıstığı ile taçlanarak, bu özel günlerinde tüm anneler için yine en tatlı alternatif olmaya devam ediyor. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda Özel Kare Baklava’nın kilosu 42 TL, Fıstıklı Baklava’nın kilosu 37 TL.

Dünyaya baklavanın yanı sıra su böreği çeşitleri, pasta, lokum, yufka, poğaça ve simit gibi geleneksel lezzetlerimizi yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir ya da (212) 321 34 34 numaralı telefondan bilgi alınabilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

Web: www.gulluoglubaklava.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT