Oregon Chai Tea İle Kendinizi Yenileyin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Oregon Chai Tea İle Kendinizi Yenileyin

Gloria Jeans Coffees’in vitamin deposu olan içeceği Oregon Chai Tea, yaz sonunda enerji depolamak ve sonbahara zinde bir şekilde merhaba demek isteyenlerin vazgeçilmezi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2011

2010

Gloria Jeans Coffees’in vitamin deposu olan içeceği Oregon Chai Tea, yaz sonunda enerji depolamak ve sonbahara zinde bir şekilde merhaba demek isteyenlerin vazgeçilmezi.

Kilimanjaro dağlarının gizemini taşıyan Oregon Chai Tea özü; siyah çay, bal, zencefil, tarçın ve vanilya karışımı ile yüzde yüz organik. İster sıcak, ister soğuk içilebilen Oregon Chai Tea, zinde kalmak ve yorgunluklarından arınmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Oregon Chai Tea özünün süt ile karışımından oluşan nefis lezzetteki içecek, mevsim geçişlerinde vücudun ihtiyacı olan vitamin ve enerjiyi karşılıyor. Vitamin zenginliği bakımından tam bir sağlık deposu olan Oregon Chai Tea, yumuşacık dokusuyla her yudumda damaklarda tarifsiz bir his yaratıyor.

Yazın ve kışın keyifle içilebilen Oregon Chai Tea, isteğe göre sıcak ya da soğuk olarak hazırlanabiliyor. Lezzet severler Gloria Jean’s Coffees’in konforlu mağazalarında sağlıklı içeceğin keyfine varıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT