Yeni yıla özel hazırlanan hindi ve tatlı menüleriyle Park Bosphorus Hotel lezzetleri, bütün bir yıl damaklarınızda yer edecek…
Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisi, Park Bosphorus Hotel’in tecrübeli ve ünlü şefi Maximilian J.W Thomae tarafından baklava hamurunda iç pilav, glaze edilmiş kestane, bürüksel lahana ve yaban mersinli sos eşliğinde hazırlanıyor.
Aralık ayı boyunca Park Bosphorus Hotel’ den sipariş verebileceğiniz organik yılbaşı hindisi, sofralarınıza neşeyi ve lezzeti taşıyor. Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenler için ise, Park Bosphorus Hotel, Gümüşsuyu Restoran’ ta özel bir gece düzenleniyor. Mum ışığında romantik bir ortamda başlayan yemek, “Cumhur Cemaat ”orkestrasının eğlenceli ve kıvrak müzikleriyle devam ediyor.
Park Bosphorus Hotel içerisinde yer alan Park Patisserie, Tarihi “Park Pastanesi”nin unutulmaz lezzetlerini, yılbaşının güzellikleriyle bütünleştiriyor. Ünlü şef Maximilian J.W tarafından yeniden yorumlanan geleneksel “Acıbadem” kurabiyesi, yılbaşına özel olarak hazırlanan kekler ve çikolatalar Park Patisserie içerisinde tatlı severler ile buluşuyor.
Yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 3 gün öncesine kadar hindi ve Park Patisserie’ den tatlı siparişi verebiliyor. Hindiler 55 TL/kg’den satışa sunuluyor.
Siparişleriniz için:+90.212.377 88 88 (ext. 5203) /
www.parkbosphorushotel.com
Yılbaşı2014