Pasaport Pizza Ramazan Şenliği Başladı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pasaport Pizza Ramazan Şenliği Başladı

Zengin mönüsü ile damak tadına düşkünlerin ülkemizdeki lezzet üssü Pasaport Pizza’ya Ramazan Ayı hediyelerle geldi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 30, 2012

Ramazan 2012

Ramazan pizzanın lezzet markasına sürprizlerle geldi.

Pizzanın ülkemizdeki markası Pasaport Pizza, Ramazan kampanyası ile iftar sofralarınızı şenliğe dönüştürüyor. Ramazan Ayı boyunca Pasaport Pizza’dan bir orta boy pizza alana bir orta boy pizzanın yanı sıra patates kızartması ve bir litre Coca Cola hediye edilecek.

Zengin mönüsü ile damak tadına düşkünlerin ülkemizdeki lezzet üssü Pasaport Pizza’ya Ramazan Ayı hediyelerle geldi.

Pizzayı ve zengin mönüsü içinde yer alan çıtır tavuktan sufleye, pek çok lezzeti Türk damak tadı ile birleştiren, özel üretim reçeteleri ile yemeği bir keyfe dönüştüren Pasaport Pizza’da Ramazan boyunca bir orta boy pizza siparişi verenelere yine bir orta boy pizzanın yanı sıra patets cipsi ve bir litrelik Coca Cola hediye edilecek.

Pasaport Pizza’yı farklı kılan özellikler
Şubelerinde sunulan mönülerde yer alan seçkin tüm lezzetlerin üretimde kullanılan undan peynire, salam ve sosisten özel soslara kadar tüm malzemeler, onlarca tedarikçi tarafından Pasaport Pizza’nın kendine has kriterlerine göre özel olarak üretiliyor.

Damak tadına düşkünler içinde son derece hijyenik koşullarda hazırlanan klasik pizzaların yanı sıra diyet ve vejetaryen pizzalar da sunan Pasaport Pizza’da pizzaların hazırlanması sırasında unun ve diğer malzemelerin kalitesinin yanı sıra hamurun homojenliğine, Pasaport Pizza’nın kendine has pişirme tekniklerine ve ne ile pişirildiği gibi önemli noktalara çok dikkat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT