Paskalya’nın Ruhu Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da Canlanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Paskalya’nın Ruhu Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da Canlanıyor

Paskalya’yı sevdikleriyle birlikte neşe içinde kutlamak isteyenler 24 Nisan Pazar günü Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’un özel Paskalya Brunch’ında buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 22, 2011

22.04.2011

Paskalya’yı sevdikleriyle birlikte neşe içinde kutlamak isteyenler 24 Nisan Pazar günü Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’un özel Paskalya Brunch’ında buluşuyor.

Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına hakim mekanı Bosphorus Terrace Restaurant ve Conrad İstanbul’un 14. katındaki muhteşem Boğaz manzaralı Summit, 24 Nisan Pazar günü özel paskalya Brunch’ında sizleri bekliyor. Bu özel günü tadına doyulmaz lezzetleriyle Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant’ta kişi başı 85 TL’ye ya da Conrad İstanbul Summit ’te kişi başı 80 TL’ye keyifli bir atmosferde geçirebilirsiniz.

Conrad İstanbul’da ayrıca misafirlere köpüklü şarap ve taze portakal suyundan oluşan özel Mimoza kokteyli ikram edilirken, her iki Brunch, 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası da %50 indirimli olarak sunulacak.

Paskalya’yı tüm ritüelleriyle yaşamak ve enfes bir Pazar Brunch’ı geçirmek için Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın.

Adres: Cumhuriyet Caddesi Harbiye, İstanbul
Tel: 0212 315 60 00
Fax: 0212 240 41 65
Web: www1.hilton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT