Pembe Gözlüklerinizi Takın; Beringer White Zinfandel Haftası Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pembe Gözlüklerinizi Takın; Beringer White Zinfandel Haftası Başlıyor

27 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında, İstanbul’un en popüler mekanlarında, birbirinden değişik Beringer White Zinfandel yorumu sizlerle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2011

27.05.2011

27 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında, İstanbul’un en popüler mekanlarında, birbirinden değişik Beringer White Zinfandel yorumu sizlerle buluşuyor. Alışkanlıklarınızın çok dışında, rengarenk bir yaz eğlencesine yelken açabilirsiniz. Buzlu buzlu mevsim meyveleri içinde ya da kokteylde; çikolatada, dondurmada veya hayalinizde canlandırabileceğiniz her yerde Beringer White Zinfandel’le karşılaşabilirsiniz.

27 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Beringer White Zinfandel Haftası yaza ‘’pembe’’ gözlüklerle bakmanızı sağlıyor. Beringer White Zinfandel Haftası’nı kutlayan mekanlar ise: Kırıntı Bebek, Kırıntı Nişantaşı, Kırıntı Bağdat Caddesi, Big Plate – İstinye Park, Parantez Bistro – Asmalımescit, Parantez Deli – Talimhane, Mania Gurme Cafe – Topağacı, Juno – Nişantaşı, Aşşk Kahve – Kuruçeşme, Aşşk Kahve – Nişantaşı ve Rose Marine – Cihangir.

Beringer White Zinfandel, genç ve eğlenceli. Gerçek bir blush’dan beklendiği gibi hafif tatlı ve çok lezzetli. Beringer White Zinfandel Haftası ise sadece bu pembenin başının altından çıkabilecek bir etkinlik. Alışkanlıklarınızın çok dışında, rengarenk bir yaz eğlencesi.

10 gün boyunca, İstanbul’un en popüler mekanlarında, birbirinden değişik Beringer White Zinfandel yorumu sizlerle buluşuyor. Beringer White Zinfandel, ferahlatıcı aromasıyla, ister tek başına, isterseniz tatlınızın yanında hatta tatlınızın içinde. Çikolatada, dondurmada veya hayalinizde canlandırabileceğiniz her yerde. Buzlu buzlu mevsim meyveleri içinde ya da kokteylde. Sabah, öğle, akşam ya da gece… Herkesin Beringer White Zinfandel Rosé keyfi başka şekilde.

California Collection serisi ile Türkiye’de bulunan Beringer şarabı, Yeni Dünya şaraplarındaki trendin ülkemizdeki en beğenilen temsilcileri arasında yer alıyor.

California White Zinfandel’i (Zinfandel Rose) serinin en gözde ürünü. Büyük bir zarafet içinde işlenmiş olan Zinfandel Roze, tatlımsı yapısı ve akıldan çıkmayacak aromaları ile her fırsatta içmek isteyeceğiniz ya da içmek için fırsatlar yaratacağınız cezbedici bir lezzet. Hollywood yıldızlarının elinden düşmeyen bu blush’ı siz de çok severek içeceksiniz.

Beringer’i Türkiye’deki şarapseverlerle buluşturan Mania Gurme, hayatına biraz pembelik katmak isteyen herkesi festivali birlikte kutlamaya davet ediyor.

Adres: Teşvikiye Mahallesi Ihlamur Yolu sk. Sokullu Apt. No:20 Dükkan No:2 Nişantaşı 34365 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 241 53 83
Web: www.mania.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT