Popeyes® ile 12’den 3’e Öğle Arası Fırsatları!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Popeyes® ile 12’den 3’e Öğle Arası Fırsatları!

Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturanTürkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes®, 12’den 3’e öğle arası fırsatları sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2012

Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturanTürkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes®, 12’den 3’e öğle arası fırsatları sunuyor.

Dünya’nın en sevilen ve Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri olan Popeyes®, yeni kampanyası “12’den 3’e Muhteşem Öğle Arası” ile ürünlerini avantajlı fiyatlar ile çıtır tavuk lezzetinden vazgeçemeyenlere sunuyor.

Kampanya kapsamında 31 Ocak 2013 tarihine kadar; 12’den 3’e büyük seçim Tavukburger menü ve 10’lu Nuggets menü 6,95 TL’den, iki parça tavuk menü, Chicken Deluxe menü, Chicken Pop’r menü ve 15’li Nuggets menü ise 7,95 TL’den satışa sunulacak.

Lezzetli olduğu kadar doyurucu da olan Popeyes menülerini ve özenle marine edilmiş, çıtır Popeyes tavuklarının keyfini aileniz ile çıkarmak için Türkiye genelindeki Popeyes®’ restoranlarından birine 31 Ocak 2013 tarihine kadar 12.00 – 15.00 arası uğramak yeterli.

Kampanya Koşulları: Havalimanı Popeyes restoranları haricinde geçerli olacaktır.
Kampanya dâhilindeki menüler orta boy ek lezzet ve orta boy içecek ile servis edilir.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT