Ramazan’ın Keyfini The Marmara’da Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’ın Keyfini The Marmara’da Çıkarın

The Marmara Taksim Tuti Restaurant’ta bu muhteşem lezzet şöleni, meyve suları ve KDV dahil 90 TL’ye sunuluyor. Rmazan paketinde 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz ağırlanırken, 6-12 yaş grubu çocuklar ise % 50 indirimden yararlanabiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2012

07.06.2012

Birbirinden özel ve ilham veren lokasyonlarda yer alan farklı konseptteki The Marmara otelleri Ramazan ayında da misafirlerine keyifli anlar sunuyor. The Marmara Taksim, Pera, Şişli ve The Marmara Esma Sultan’da lezzetli iftar sofraları için özel mönüler hazırlanıyor.

Tümüyle yenilenen Tuti Restaurant’ta bu Ramazan bambaşka
Taksim Meydanı’nın canlılığı, neşesi ve hareketliliğinin eşlik ettiği Tuti Restaurant, genel yemek alanının yanı sıra iki adet 8 kişilik özel yemek odası, 90 kişilik balkon ve terasıyla bu yıl Ramazan’da açık havada gün batımı eşliğinde iftar yemeği imkanı sunuyor.

Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şeflerin hazırladığı özel dizayn edilmiş açık büfede zengin iftariyelik, zeytinyağlı çeşitleri ve soğuk başlangıç yemekleri arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Geleneksel Türk lezzetlerinin yanı sıra modern dünya mutfağı örneklerinin de sunulduğu Tuti Restaurant’ta her yiyecek özenle seçiliyor. Tüm Türkiye coğrafyası değerlendirilerek, tereyağ Trabzon’dan, zeytinyağı Ayvalık’tan, pastırma Kayseri’den, dut pestili Giresun’dan, kaşar peyniri Kars’tan, tulum peyniri Erzincan’dan getiriliyor. Her gün The Marmara’ya özgü döner servisinin yapıldığı döner istasyonundan, dana ve kuzu etlerinden mönülerin hazırlandığı kömür istasyonuna, açık mutfak konseptinde hazırlanan taş fırın Ramazan pidelerinden, farklı börek çeşitlerine kadar birçok lezzet Ramazan’da Tuti Restaurant’ta sizleri bekliyor.

Ana yemek sonrası açık mutfak tatlı konseptinde ise, The Marmara’nın kendine özgü sunumlarıyla hazırlanan minyatür porsiyonlu tatlılarla birbirinden lezzetli 35 çeşit tatlıdan seçim yapma imkanı bulacak, ev yapımı dondurma ve sorbelerle ferahlayacaksınız. Yemek sonrası The Marmara Taksim’in ev yapımı kavrulmuş ve öğütülmüş Türk kahvesinin tadı ise damağınızda kalacak.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant’ta bu muhteşem lezzet şöleni, meyve suları ve KDV dahil 90 TL’ye sunuluyor. Rmazan paketinde 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz ağırlanırken, 6-12 yaş grubu çocuklar ise % 50 indirimden yararlanabiliyor.

Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ünlü şeflerin hazırladığı toplu iftar yemekleri için sunulan özel set menüler 85 TL, açık büfe iftar menüleri ise 95 TL’den başlayan fiyatlarla servis ediliyor.

Türk mutfağının lider temsilcisi The Marmara Taksim, seçkin misafirleri için hazırladığı iftar mönüleriyle bu yıl da kendinden çok söz ettirecek.

Ramazan’a Özel Lezzetler The Marmara Taksim Chocolate Shop’ta
The Marmara Taksim’in girişinde tümüyle yenilenen Chocolate Shop, Ramazan boyunca ev yapımı 65 çeşit çikolata, 12 çeşit pasta, badem ezmesi ve daha pek çok çeşit lezzetle misafirlerini karşılıyor. Bu yılın en çok konuşulacak ürünleri arasında ise çikolataya batırılmış medine hurması, fesleğenli ve tarçınlı spesiyal çikolatalar yer alıyor.

The Marmara Şişli’de İftar Keyfi
İstanbul’un göbeğinde merkezi konumuyla dikkat çeken The Marmara Şişli’de en az 25 kişiye servis edilmek üzere hazırlanan açık büfede iftar mönüleri 50 TL + KDV’den başlayan fiyatlarla misafirlere sunuluyor. Ayrıca açık büfe grup rezervasyonlarında 25 kişilik grupta 1 kişiye ücretsiz açık büfe servisi veriliyor. İftar set mönüleri ise her akşam 45 TL + KDV’ye sunuluyor.

The Marmara Pera’dan Lezzet Şöleni
Sanat ve eğlencenin merkezinde konumlanan The Marmara Pera da misafirleri için Ramazan’da çok özel mönüler hazırlıyor. Açık büfe iftar mönülerinin her şey dahil 55 TL’ye sunulduğu pakette, başlangıçlar, salata ve sıcak büfesi ile tatlı büfesi ve ekmek büfesinde farklı lezzetler sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT