Ranchero`da Siesta Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ranchero`da Siesta Zamanı!

Ranchero Restaurant, Pazartesi’den Cuma’ya hafta içi her gün 16.00 – 19.00 saatleri arasında içecek servisini %20 indirimli yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2011

30.09.2011

Düzenlediği Happy Hour ile Meksikalıların öğle keyfi olan siestanın saatlerini akşamüzerine çeken Ranchero Restaurant, Pazartesi’den Cuma’ya hafta içi her gün 16.00 – 19.00 saatleri arasında içecek servisini %20 indirimli yapıyor. İstanbul’da sadece bu mekanda içebileceğiniz Ranch Melon, bir Meksika klasiği olan tekila ve Margarita, mevsim meyveleriyle hazırlanan Frozen veya renkli Latin kokteylleri eşliğinde dostlarınızla birlikte iş çıkışı keyifli zaman geçirmek için Ranchero’ya uğrayabilirsiniz…

“İstanbul’daki Meksikalı” Ranchero Restaurant, okyanus ötesinin egzotik tatlarını zengin içecek mönüsüne taşıdı. Sunduğu farklı lezzetler ile yemekleri kadar içecekleri konusunda da hayli iddialı olan mekan, Meksikalıların ünlü keyif zamanı “siesta”nın saatlerini ileri çekti. Hafta içi her gün 16.00 – 19.00 arasını happy hour ilan eden Ranchero, akşamüzeri gelen misafirlerine, kokteyl mönüsündeki tüm içecekleri %20 indirimli olarak sunuyor.

Ranchero’nun başka mekanlarda karşılaşamayacağınız orjinal bir kokteyl mönüsü bulunuyor. Mevsim meyveleriyle hazırlanan ve tercihe göre margarita eklenerek ya da alkolsüz olarak servis edilen “Frozen”, Ranchero’daki happy hour akşamlarınıza ayrı bir keyif katarken, Meksika’nın yerel içkisi tekila ile bira karışımından oluşan “Submarino” ise size farklı bir lezzet deneyimi yaşatacak. Meksika’dan getirilen kaktüs figürlü özel kesim cam bardaklarda sunulan margaritalar ise Ranchero müdavimleri için olmazsa olmazlardan.

“Ranch Melon”un tarifi Meksikalı büyükanneden!
İstanbul'da hiçbir mekanda yapılmayan ve sadece Ranchero'ya özgü bir kokteyl olan Ranch Melon, ismini Ranhcero’dan, lezzetini ise mekanın işletmecileri Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri’nin Meksika’da yaşayan büyük annelerinden alıyor. İçerisinde kavun, muz, şeftali, blue curucao, limon suyu, şeker şurubu ve cardinal melon ile bol kırık buz yer alan Ranch Melon, en çok tercih edilen içecekler arasında yer alıyor.

Dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte iş çıkışında sohbet edip keyifli zaman geçirmek ve %20 indirimli içecek servisinden yararlanmak için hafta içi 16.00 -19.00 saatlerinde Ranchero’ya uğrayabilirsiniz.

Ranchero Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT