Ranchero, Mönüsüne Yeni Lezzetler Ekledi!

Meksikalı&Türk bir aile tarafından işletilen ve İstanbul’un her iki yakasındaki şubeleri ile hizmet veren Ranchero Restaurant, yeni yılla birlikte mönüsünde de yeniliğe gitti.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 2, 2012

02.02.2012

Aile ve sosyal yapıları Türklere oldukça benzeyen Meksikalıların dünyaca ün yapmış lezzetleri, her ne kadar söylenmesi zor isimlere sahip olsa da bizim damak tadımızla önemli benzerlikler gösteriyor. Binlerce yıllık geçmişe sahip bu özel mutfağın İstanbul’daki başarılı temsilcisi Ranchero Restaurant, yeni yılla birlikte mönüsünde de yeniliğe gitti.

Mekan, Meksika’nın yerel lezzetlerinden oluşan mönüsüne, müşterilerinin beğenileri doğrultusunda deniz mahsulleri, kırmızı et ve makarna ağırlıklı orjinal tatlar ekledi. Kısa sürede Ranchero müdavimlerinin “en iyiler” listesine giren yeni mönüler içinde Panelenmiş karides, patates kızartması ve milisla dip sos eşliğinde servis edilen Camorones Empanızados ile makarnanın Meksika usulü yeniden yorumlandığı Macarrones De Pueblo ve Macarrones Marınos başı çekiyor.

Meksikalı&Türk bir aile tarafından işletilen ve İstanbul’un her iki yakasındaki şubeleri ile hizmet veren Ranchero Restaurant, yeni yılla birlikte mönüsünde de yeniliğe gitti.

Meksika mutfağından 50’ye yakın farklı yemek çeşidini bir arada sunan mekan, zengin mönüsüne et, tavuk, deniz mahsulleri ve makarnalı yeni tatlar ekledi. Yemeklerde kullanılan malzemelerden, servis ve sunum ekipmanlarına kadar pek çok detayın Meksika’dan getirildiği Ranchero’nun, mönüsüne eklediği yeni yemekler, kısa sürede Latin mutfağı müdavimlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Meksika usulü makarnalar, Ranchero’nun mutlaka denenmesi gereken lezzetleri arasında…

Hemen herkesin kolaylıkla hazırlayabildiği pratik bir lezzet olan makarna, Ranchero’da Meksika usulü hazırlanarak servis ediliyor. Söz konusu Meksika mutfağı olunca, basit bir yemek gibi görünen makarnalar bile birer lezzet karnavalı halini alıyor.

Mekanın makarnalı yeni mönüsünden MACARRONES DE PUEBLO isimli yemek Adobo baharatı, mantar, Meksika fasulyesi, mısır ve chilaca sos ile hazırlanıp tercihe göre tavuk, et veya acılı olarak parmesan peynirle servis ediliyor. Makarnanın yeniden yorumlandığı bir başka yemek olan MACARRONES MARINOS ise Philadelphia peynir, krema, ıspanak, fesleğen, kapari, közlenmiş biber, limon kabuğu, avokado, somon ve karides ile hazırlanıyor.

Bulunduğu lokasyona ve sunduğu tatlara oranla misafirlerini hayli uygun fiyatlarla ağırlayan Ranchero’nun, mönüsüne eklenen yeni lezzetlerini denemek için, Suadiye veya Nişantaşı’daki şubelerine uğrayabilirsiniz.

Ranchero Suadiye:
Bağdat Caddesi 468/A Suadiye / Tel: 0216 380 65 01
Ranchero Nişantaşı:
Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı / Tel: 0212 219 85 50

www.ranchero.com.tr


Ranchero, Mönüsüne Yeni Lezzetler Ekledi!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT