Samimi ve Lezzetli: Big Plate’te İftar Bambaşka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Samimi ve Lezzetli: Big Plate’te İftar Bambaşka

Big Plate, Ramazan ayına özel bir iftar menüsü hazırladı. Zengin içeriğiyle dikkat çeken menüye iftariyelik, çorba, ızgara, tatlı ve 1 adet içecek dahil ediliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2012

Ramazan 2012

Big Plate, Ramazan ayına özel bir iftar menüsü hazırladı. Zengin içeriğiyle dikkat çeken menüye iftariyelik, çorba, ızgara, tatlı ve 1 adet içecek dahil ediliyor. Sakin bir atmosferde Ramazan tatlarının keyfini çıkarmak isteyenler, iftar saatinde Big Plate’te bekleniyor.

İftar için tadına doyulmaz lezzetlerle dolu, sakin ve serin bir ortam arıyorsanız istikamet: Big Plate! İftar saati için hazırladığı menüsüyle leziz tatlar denetecek olan Big Plate, mutfağından çıkan yemeklerle Ramazan’ı “ağız tadıyla” geçirmenizi sağlıyor.

Big Plate’in iftar menüsünde ilk olarak Big Plate İftariyelik Tabağı servis ediliyor. Ardından ferahlatan etkisiyle Soğuk Buğday Çorbası veya Tahıllı Salata seçimlik olarak sunuluyor. Ana yemekte de iki farklı alternatif arasından seçim yapılıyor. Bazlama ekmeği üzerinde; köz patlıcan, biber ve koyu cacıkla servis edilen Köfte Izgara veya buharda mevsim sebzeleriyle servis edilen Piliç Külbastı ana yemekte tercih edilebilecek lezzetler... 1 adet içeceğin dahil olduğu menüde son olarak ise Ramazan’ın klasikleşmiş tatlısının farklı yorumlanmış hali; Şeftalili Güllaç ikram ediliyor.

Bu özel menü, kişi başı 50 TL+KDV olarak fiyatlandırılıyor.

Adres:İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
Tel: 0 212 345 62 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT