Sampi Lezzeti Bahçeşehir’i Fethetti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sampi Lezzeti Bahçeşehir’i Fethetti

Türkiye’nin ilk ve tek pide markası Sampi özel formüllü lezzetleriyle Bahçeşehir’de… Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal’ın katılımı ile gerçekleşen açılış Bahçeşehir halkının ilgisi ile renklendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 4, 2011

04.07.2011

Türkiye’nin ilk ve tek pide markası Sampi özel formüllü lezzetleriyle Bahçeşehir’de… Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal’ın katılımı ile gerçekleşen açılış Bahçeşehir halkının ilgisi ile renklendi.

1989 yılından bu yana hizmet veren ve 2008 yılının ikinci yarısı itibariyle yoluna Metro Şirketler Grubu gücüyle devam eden SAMPİ, her geçen gün büyüyor. 30 Haziran Perşembe günü Bahçeşehir şubesinin açılışını gerçekleştiren Sampi, şube sayısını 45 e çıkardı… Türkiye’nin birçok ilinde açtığı şubeler ile pideyi aynı standart ve kalitede hazırlayan Sampi, sektörde öncü bir marka olarak yoluna devam ediyor.

Bahçeşehir Merkezde açılışa katılan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sampi lezzetlerini çok beğendiğini ifade etti. Pideleri çok lezzetli bulduğunu ve Türkiye’deki en iyi pide markasının Sampi Pide olduğunu belirten Uysal, menüdeki yeni lezzetlerinde tadına baktı.

İstanbul genelinde 26 şubesi, toplamda 45 şubesi ile hızla büyüyen marka, birbirinden lezzetli ve her geçen gün çeşitlilik kazanan pideleri ile Bahçeşehir halkına farklı pide lezzetlerini sunmaya artık yeni yerinde devam edecek… Orjinal Samsun Pidesi’nin lezzetini klasik kıymalı, kuşbaşılı, peynirli pidelerle sınırlamayan Sampi; sebzeli, kavurmalı, sucuklu, tel peynirli, tereyağlı-yumurtalı gibi 50 çeşit pide seçeneği sunuyor ve her türlü damak zevkine en yüksek kalitede hizmet veriyor.

Yurtdışında da Hızla Büyüme Hedefinde…

Yurtdışı yatırımları için atağa kalkan Sampi Gıda Pazarlama gıda alanında yarattığı üçlü konsept ile ilk adımı Almanya’da attı, Köln ve Dusseldorf şehirlerinde şube açıyor. Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde daha sağlıklı ve hızlı şubeleşmeyi planlayan Sampi Gıda Üretim ve Pazarlama yaklaşık 2 milyon Euro’luk yatırımla ilk adımı attı. Özellikle Türkiye’de 21 yıllık bir başarı hikâyesine sahip olan Sampi Pide, yurtiçindeki başarılı yapılanması Avrupalı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Pideler Yüzde Yüz Doğal ve Orijinaline Sadık…

Ünlü Samsun pidesini orijinaline sadık kalarak hazırlayan ve İstanbul’da 26 şubesiyle hizmet veren SAMPİ tam 45 çeşit pide seçeneği sunuyor. Samsun’lu ustaların hazırladığı pidelerde tamamen doğal malzemeler kullanılıyor. Kıymalıdan ıspanaklıya, patatesliden peynirliye her damak zevkine uygun tatta hazırlanan pideler açık ya da kapalı olarak sunuluyor. ‘‘ formülü de lezzeti de özel’’ sloganı ile yola çıkan Sampi’nin Sırrı, özel hamurunda, taze, bol malzemelerinde ve hepsini birleştiren özel formülünde yatıyor.

Sampi’nin doyumsuz tatlarına varmak için uğrayabileceğiniz şubeler İstanbul Cevahir AVM, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Yenibosna, Merter Meydan M1 AVM, Ataköy, Avcılar, Sinanoba, Selimpaşa Metro Turizm Tesisleri, Çekmeköy, Kavacık, Etiler, Beşiktaş, Acıbadem, Altunizade, Ataşehir, Dudulu, Kurtköy, Göztepe, Kozyatağı, Bostancı, Dragos, Halkalı, Ankara Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Kayseri, Çorlu Orion AVM, İzmit Dolphin, Samsun, Sivas, Antalya Özdilek Park AVM, İzmit Arasta Park AVM, Düzce, İzmir Mavişehir, Aydın Didim, K.K.T.C. Girne…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT